Robert little america
Robert little america

Werken bij Little America

Little America is uniek. En eigenwijs.

Er is op de hele wereld geen reisorganisatie naar Amerika en Canada, die doet wat wij doen. Wij werken uitsluitend met kleinschalige accommodaties en activiteiten in kleine groepen en met cliënten die unieke wensen hebben.

De mensenkennis, de klantgerichtheid en de persoonlijke service die wij van je vragen, leer je alleen uit eigen ervaring. Niet tijdens een opleiding of bij een ander reisbureau; je leert het door zelf te reizen. Liefst naar Amerika en Canada.

Ben jij een vrolijke, prettige persoonlijkheid, die...


Dan willen wij graag met je kennismaken. Laat ons weten hoe je ons kent, waarom je ons zo leuk vindt en waarom we voor jou moeten kiezen. Dat kan in een mail naar jobs@littleamerica.nl.

"Ik ben altijd op zoek naar nieuwe talenten, die zich kunnen vinden in onze filosofie en manier van (samen)werken. Reisgekken met een persoonlijkheid die bij ons bedrijf én bij onze cliënten past.'' - Andrew Morten

Openstaande vacatures

Customer Relations medewerker

Customer Journey Marketeer

Product & Pricing Assistant

Are you fluent in English, flexible, eager to learn, well organised and enjoy working with an enthusiastic team? Then keep reading!

Lees meer

HR administrator Little America & TravelEssence

Heb je oog voor detail, ben je administratief sterk en empathisch? En werk je graag samen met een enthousiast team in een internationaal opererend bedrijf? Lees dan snel verder!

Lees meer

Onze mensen maken het verschil!