Robert little america
Littleamerica team expert sebastiaan2
US cars and route medium car
US Accommodation Very Comfortable Redwoods4
Ontstaan van Little America

Over ons

Little America is voortgekomen uit TravelEssence, de reisspecialist in maatwerkreizen naar Australië en Nieuw-Zeeland. Met inmiddels ruim vijftien jaar ervaring in kleinschalige, unieke reizen en met duizenden tevreden klanten in zowel Nederland als Duitsland, hebben wij ons reisaanbod uitgebreid met reizen naar Amerika.

Little America organiseert op maat gemaakte reizen naar Noord-Amerika. Onze focus ligt op kleinschalige, unieke accommodaties en activiteiten ver weg van het massatoerisme. Maar bovenal op uw wensen. Onze reisadviseurs hebben uitvoerig in het land gereisd, de mooiste locaties geselecteerd en helpen u graag op weg.

De locals zijn de experts

Niemand kan Amerika beter aan u laten zien dan de Amerikanen zelf. Daarom kiezen wij voor accommodaties die worden gerund door lokale hosts. Zij kennen de Beautiful Little Secrets van hun omgeving en weten de weg als geen ander. Bovendien: de locals kunnen u meer vertellen over de Amerikaanse cultuur en natuur dan wie ook.

Minder rijden, meer genieten

Wilt u zoveel mogelijk genieten van uw verblijf en zo min mogelijk tijd besteden aan het rijden naar uw volgende locatie? Via uitgekiende routes rijdt u in een comfortabele huurauto hooguit een paar uur naar uw volgende accommodatie. Zo heeft u alle tijd om op uw nieuwe plek te acclimatiseren en te genieten!

© nienke witteveen fleuren | unsplash

Puur natuur

De natuur, en het behoud daarvan, spelen een grote rol in onze werkwijze. Dit ziet u terug in uw accommodaties en vooral: de activiteiten en excursies. Samen met de locals de wilde natuur verkennen. Wat dacht u bijvoorbeeld van paardrijden in de Rocky Moutains met een Black Feet Tribal Member?

© TravelEssence

Persoonlijk service

Om uw wensen te kunnen overtreffen, moeten we uw wensen eerst leren kennen. Zo krijgen we een compleet beeld van uw wensen en interesses. Dat kan bij ons op kantoor in Zeist, of we komen bij u thuis op een moment dat het u uitkomt. Dus ook ‘s avonds of in het weekend! Samen stellen we vervolgens uw droomreis samen.

Ontzorging

Maak u geen zorgen over accommodaties en activiteiten, over lokaal vervoer, routes, reistijden of het boeken van de juiste vlucht. Alles wordt tot in de details voor u geregeld. We stellen reisschema’s samen met een rustig tempo en overzichtelijke afstanden, zodat u alle tijd heeft om te genieten van alles wat Amerika te bieden heeft.

Ons advies: comfortable huurauto's

Als u echt van Amerika en de lokale cultuur wilt genieten, adviseren wij een huurauto. Campers zijn groot en gebruiken veel brandstof. Bovendien mag u lang niet overal uw camper neerzetten om te overnachten. Uw huurauto, is gloednieuw en rijdt stukken zuiniger. U bent flexibeler en komt makkelijker in contact met de locals.

Een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt

U heeft vast al ideeën voor uw reis naar Amerika. Natuurtochten door de Rocky Mountains, orka's spotten nabij de San Juan eilanden of de straten van San Francisco verkennen met de iconische Cable Car?

Kom voor de beste tips en adviezen naar een van onze gratis presentatiedagen. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.