20230112 113754
20230112 113754
Ontmoet ons

Vakantiebeurzen

Bent u van plan om een reis naar de Verenigde Staten en/of Canada te maken en heeft u vragen of wilt in gesprek gaan met onze reisadviseurs? Kom dan naar een van onze presentatiedagen of bezoek een van onze stands op onderstaande beurzen.

Verre Reizen Event

7 & 8 oktober, Waagnatie in Antwerpen
Welke reis gaat u maken? Welke bestemming? Stel uw droomreis op maat samen met de hulp van reisspecialisten. De naam zegt het al, een event voor uw verre reis gehouden op een hele bijzondere locatie.
https://www.reis-events.nl/ver...

Verre Reizen Event

21 & 22 oktober, Fokker Terminal in Den Haag
Van grote bekende touroperators tot kleinschalige onbekende aanbieders. Een ding hebben ze allemaal gemeen, het zijn echt ervaren maatwerkspecialisten die u helpen om uw droombestemming te kunnen verwezenlijken! Ook Little America staat op deze beurs. Kom langs en beleef uw voorpret op het Verre Reizen Event!
https://www.reis-events.nl/ver...

USA & Canada Reisbeurs

4 & 5 november, Hotel Figi in Zeist
Laat u uitgebreid voorlichten door ruim 30 exposanten op de USA & Canada Reisbeurs speciaal voor reizigers die het Noord-Amerikaanse continent willen bezoeken. De specialisten uit de reisbranche staan klaar om u persoonlijk te woord te staan; dat zijn gespecialiseerde reisorganisaties, airlines, camperverhuurders en andere organisaties.
40% korting met de code
: LittleAmerica23
https://www.usacanadareisbeurs...

Fair for Special Journeys

6 & 7 januari, Beurs van Berlage in Amsterdam
Het doel van deze 'vakantiebeurs voor bijzondere reizen' is om een omgeving te creëren waar massatoerisme niet de toon zet, maar waar selectief gekozen wordt voor kwaliteit en authenticiteit!
https://www.vakantiebeursamste...

Vakantiebeurs

11 t/m 14 januari, Jaarbeurs in Utrecht
Vind de meest bijzondere en mooiste onontdekte bestemmingen van over de hele wereld, gepresenteerd door enthousiaste reisexperts. Ontdek nieuwe culturen, smaken en avonturen en laat u informeren over de nieuwste reistrends.
https://www.vakantiebeurs.nl/

Wij maken de plannen. U maakt de herinneringen.

Hoe werkt boeken bij ons?

Een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt

U heeft vast al ideeën voor uw reis naar de Verenigde Staten en/of Canada. Natuurtochten door de Rocky Mountains, orka’s en grizzly beren spotten in weergaloze natuurgebieden of cultuur snuiven in wereldsteden als Vancouver en San Francisco?

Kom voor de beste tips en adviezen naar een van onze gratis presentatiedagen. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.