La presentatiedag header kaart inspiratie
La presentatiedag header kaart route
La presentatiedag header kaart inspiratie
La presentatiedag header kaart route
Werkwijze

Hoe werkt boeken bij ons?

U wilt natuurlijk het meeste uit uw reis naar Amerika of Canada halen. Maar het boeken van de ideale vakantie vergt veel voorbereiding. Profiteer daarom van onze lokale kennis en contacten, zodat u optimaal kunt genieten van een goed georganiseerde reis zonder onaangename verrassingen.

Samen stippelen wij uw reis uit, helemaal naar uw wensen ingedeeld. Het enige wat u hoeft te doen is dromen over hoe uw ideale vakantie eruit ziet. Uw reisadviseur zet deze dromen vervolgens om in mogelijkheden voor uw reis naar Amerika of Canada.

Meer te weten komen over het boekingsproces? We hebben ze voor u in vijf stappen uiteengezet:

Uw reis boeken in 5 stappen

Stap 1: Contact

De één pakt de telefoon of stuurt een mailtje. De ander kijkt liever eerst de kat uit de boom. Hoe dan ook, de eerste stap om een reis naar Amerika of Canada te boeken is een afspraak maken met één van onze reisspecialisten.

Wilt u liever eerst meer informatie? Kom naar een van onze presentaties of zoek ons op tijdens een van de vakantiebeurzen. We staan u graag te woord. Liever eerst informatie door de bus ontvangen? We sturen het u graag toe.

Neem contact op met een van onze reisspecialisten, Ilona bijvoorbeeld

Stap 2: Persoonlijk reisadvies

Het doornemen van uw reiswensen gaat het beste in een persoonlijk gesprek. Dit kan bij ons op kantoor, of bij u thuis, wanneer het u het beste uitkomt.

Hoe ziet uw ideale reis naar Amerika of Canada eruit? Houdt u van natuur en avontuur? Verblijft u graag op afgelegen plekken, in een stad, of wisselt u die twee graag af? Al uw wensen en voorkeuren kunt u met uw reisspecialist bespreken.

Wanneer u uw voorkeuren heeft aangegeven, krijgt u aan de hand van kaarten, foto’s en filmpjes te zien hoe uw reis zou kunnen verlopen. Bent u enthousiast? Dan gaan we voor u aan de slag met een reisvoorstel. Dit reisvoorstel is geen definitieve boeking. U kunt onderdelen aanpassen, net zo lang tot u tevreden bent.

Stap 3: Ons voorstel

Op basis van uw wensen ontvangt u een concept reisplan, met een van-dag-tot-dag programma. Hierin staan alle reisonderdelen voor u beschreven. Uiteraard inclusief foto’s en een uitgebreide omschrijving.

Hier leest u ook wat er verder voor u geregeld wordt. Zoals bijvoorbeeld uw persoonlijke huurauto, overtochten op veerboten, eventuele excursies en niet te vergeten: uw vlucht! Little America vliegt u voornamelijk naar Amerika en Canada met KLM. Dit staat garant voor een comfortabele vlucht met de nieuwste toestellen. Zo vliegt uw vlucht voorbij!

Vliegtuig landt tijdens zonsondergang

Stap 4: De definitieve boeking

Bent u akkoord met uw reisvoorstel, dan gaan we uw reis voor u inboeken. Mocht een bepaald onderdeel niet meer beschikbaar zijn, dan zorgen wij voor een passend alternatief en boeken deze voor u. Over het algemeen duurt het 2 à 3 weken voordat alles is bevestigd. Ons Front Office team staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

We onderhouden nauw contact met onze accommodatiehouders. Door middel van een zelf ontwikkeld boekingssysteem zorgen we ervoor dat zij ruim van tevoren betaald worden. Daarbij krijgen zij alle benodigde informatie over de gasten die ze verwachten en waar ze rekening mee moeten houden. Dat is een van de redenen waarom u altijd met open armen wordt ontvangen.

Stap 5: Klaar voor vertrek!

Wanneer uw reis volledig is ingeboekt, ontvangt u het complete reisschema. Zes weken voor uw geplande vertrek ontvangt u uw reisbescheiden en alle informatie die u nodig heeft om goed voorbereid op reis te gaan.

En dan: uw reis kan beginnen!

Alles is geregeld. U hoeft alleen nog uw koffers in te pakken en te zorgen dat u op tijd op de luchthaven bent. Het genieten kan beginnen!

Mocht er onverhoopt iets aan de hand zijn, dan zijn uw lokale hosts er altijd om u te helpen. Daarbij is er 24 uur per dag een Nederlands sprekende Little America medewerker telefonisch bereikbaar.

© TravelEssence

Online boeken?

Wilt u zelf online een reis naar Amerika of Canada boeken? Dan kunnen wij u helaas niet helpen. Online boeken kan heel goed bij reisbureaus die aan cliënten één en dezelfde reis willen verkopen.

Maar wilt u een unieke reis, voor u op maat gemaakt? Maak dan een afspraak met een van onze reisspecialisten en bespreek al uw persoonlijke wensen. Zo wordt het echt úw reis.

Een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt

U heeft vast al ideeën voor uw reis naar de Verenigde Staten en/of Canada. Natuurtochten door de Rocky Mountains, orka’s en grizzly beren spotten in weergaloze natuurgebieden of cultuur snuiven in wereldsteden als Vancouver en San Francisco?Kom voor de beste tips en adviezen naar een van onze gratis presentatiedagen. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.