US activiteit ADVENTUROUS NATIVE IMG 0178 A day with Alger
US See and do easy going 1
US see and do active1
US see and do adventurous 1
US activiteit ADVENTUROUS NATIVE IMG 0178 A day with Alger
US See and do easy going 1
US see and do active1
US see and do adventurous 1
Haal het meeste uit uw rondreis door de Verenigde Staten

Activiteiten

U wilt het meeste halen uit uw rondreis door de Verenigde Staten. Gelukkig houdt uw reisadviseur rekening met al uw wensen. Tijdens een persoonlijk gesprek kunt u precies aangeven wat u het liefste doet tijdens uw rondreis. Hier krijgt u een idee van al het moois dat u te wachten staat.

Beleef de VS door de ogen van de locals

Rijd langs kuddes grazende bizons in Yellowstone National park. Fiets door de straten van San Francisco. Bezoek een wijnhuis in de bergen van Santa Cruz. Maak een lange hike door de oerbossen van Olympic National Park. Of ga op pad met een Blackfeet Tribal Member en leer meer over de cultuur van de Native Americans.

Wij bieden u buitengewone en milieuvriendelijke ervaringen, verzorgd door lokale familiebedrijven, die u het beste van de Verenigde Staten laten zien. Samen maken we een gebalanceerd schema met activiteiten die bij uw wensen passen.

Top 7 dingen om te zien en te doen in de Verenigde Staten:

#1: Wildlife

De natuur van de VS kent wilde dieren die u niet in de dierentuin tegenkomt. Sommige laten zich niet zo graag zien, zoals de wolf en de Grizzlybeer. En sommige juist wel zoals de bizon en het scala aan roofvogels. Het spotten van wildlife wordt hoe dan ook een onmiskenbaar onderdeel van uw reis.

#2: Native America

De cultuur van de Native Americans is springlevend. En als u deze cultuur wilt ervaren zijn er genoeg plaatsen om te bezoeken. Zo kunt u bijvoorbeeld met een gids van een lokale stam - te voet of te paard - het land verkennen, luisterend naar de verhalen over hun cultuur, geschiedenis en het landschap.

Maak een tocht te paard, samen met Native Americans
Spot wildlife op de meest verrassende plekken
© TravelEssence

#3: Fietsen

In de Verenigde Staten kunt u onvergetelijke fietsavonturen beleven. Zo zijn de veelgeprezen wijngebieden van Californië - Napa Valley, Sonoma en Santa Barbara - perfect om per fiets te verkennen. Ook hebben natuurparken als Zion en Yosemite National Park vaak prima fietspaden.

#4: Wandelen

Het diverse landschap maakt van de VS een wandel Walhalla. Het bevat woestijnen, bergen, regenwouden en duizenden kilometers kustlijn. Amerika heeft dan ook ontelbaar veel wandelpaden. Het niveau van deze routes wordt altijd keurig aangeven, dus u hoeft niet bang te zijn dat u op een onmogelijke richel komt te staan.

Op de fiets ziet u meer van het land
Een wandeling brengt u op unieke plekken

#5: Wijnhuizen en wijngaarden

De VS kent enkele van de beste - en mooiste - wijnregio’s ter wereld. Van de glooiende wijnvelden in Virginia tot de oogstrelende wine estates van Napa Valley, hier kan zelfs de meest veeleisende fijnproever een heerlijk glaasje scoren. Verken de wijngebieden al wandelend, per fiets of laat u rondrijden in een jeep.

#6: Roadtrips

Van Californische kustwegen met prachtige stranden tot panoramische bergpassen en kaarsrechte highways door ontzagwekkende woestijnlandschappen. De Verenigde Staten zijn gemaakt om per auto te verkennen. Ook de natuurparken zijn met de auto toegankelijk. Bij de ingang van elk park krijgt u een kaart van het gebied. En parkeren kunt u overal.

Wijngaarden kleuren oranje in de avondzon
© TravelEssence
Verwonder u over de ongekende weidsheid van het land

#7: Stedentrips

De VS kent natuurlijk ook prachtige steden. Ook deze kunt u op een actieve manier verkennen. Ga bijvoorbeeld mountainbiken door de straten van San Francisco of maak een zeiltocht door de baai en vaar onder de iconische Golden Gate Bridge door. Denk out-of-the-box. Wij denken graag met u mee!

Bent u al eens in San Francisco geweest?
De omgeving van San Francisco leent zich uitstekend voor een ontdekkingstocht per fiets

#8: Eilandhoppen

De eilanden van Hawaii hebben allemaal hun eigen charme. Ze lenen zich er uitstekend voor om van eiland naar eiland te hoppen en dat maakt uw reis des te meer afwisselend. Maak bijvoorbeeld op Island of Hawai’i een begeleide klimtocht naar de krater van een vulkaan, ga bij Maui in het schemerdonker snorkelen met Manta Rays, of samen met deskundigen de sterren bestuderen en wat dacht u van een bezoek aan een ananasplantage op Oahu? De mogelijkheden zijn eindeloos.

Ontdek de tropische eilanden van Hawaii
© hawaii tourism authority | ben ono
Een van de vele mooie uitzichten die Hawaii rijk is
© hawaii tourism authority | ben ono

Bekijk een aantal van onze activiteiten

KIES UW REISGEZELSCHAP

Waipio Bay, Hawaii
© hawaii tourism authority | tor johnson

Ontdek meer

Unieke accommodaties op bijzondere plekken

Accommodaties in de VS

Land van diversiteit

Bestemmingen

Een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt

U heeft vast al ideeën voor uw reis naar de Verenigde Staten en/of Canada. Natuurtochten door de Rocky Mountains, orka’s en grizzly beren spotten in weergaloze natuurgebieden of cultuur snuiven in wereldsteden als Vancouver en San Francisco?

Kom voor de beste tips en adviezen naar een van onze gratis presentatiedagen. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.