Ons team houdt ontwikkelingen nauwlettend in de gaten
Update Coronavirus september 2021

Update COVID-19

Met een afnemend aantal besmettingen en een toenemend aantal gevaccineerden in Canada, heeft de regering van het land aangekondigd de grenzen in september 2021 te openen voor internationale reizigers. Bezoekers moeten echter wel twee weken voor vertrek volledig gevaccineerd zijn en aan specifieke toegangseisen voldoen.


Update 20 september 2021 - Amerikaanse grenzen open per november

Na Canada zal ook de Verenigde Staten zijn grenzen weer openen voor internationale toeristen. Begin november dit jaar zal reizen weer mogelijk worden voor iedereen die volledig gevaccineerd is.

Reizigers moeten een bewijs van volledige vaccinatie vaccinatie tonen voordat ze aan boord gaan van Amerikaanse vliegtuigen. Ook binnen drie dagen na vertrek blijft een COVID-19-test vereist en moet een bewijs van negatieve resultaten worden getoond. Verbeterde contact tracering en een mondmasker zijn ook vereist, maar er zal geen quarantaine verplichting zijn.

Plan uw droomreis zonder risico's

Ziet u uit naar een rondreis door Amerika en/of Canada? Dankzij de huidige ontwikkelingen in Canada, komt de mogelijkheid om te reizen steeds dichterbij. Als u wilt, kunt u zelfs nog dit jaar naar Canada afreizen. We zien inmiddels ook een toenemend aantal mensen die een vakantie boeken. Wees er daarom op tijd bij, want onze comfortabele accommodaties zijn zeer populair. Voor een reis naar Amerika krijgen wij steeds meer klanten die boeken voor 2022. Neem contact met ons op als u eind 2021 of in 2022 een op maat gemaakte reis wilt maken.

Mocht uw reis vanwege de COVID-19-pandemie niet door kunnen gaan, dan annuleren wij uw reis kosteloos of we boeken hem voor u om. Met onze flexibele voorwaarden, kunt u zorgeloos uw rondreis bij ons boeken. Heeft u uw reis inmiddels al geboekt, dan is er een pagina met aanvullende informatie. Vast inspiratie opdoen? Bezoek dan een van onze online presentaties.

Waar kan ik meer lezen over reisadviezen?

Gezondheidsadviezen voor reizen naar het buitenland worden gegeven door het ministerie van Buitenlandse Zaken. Actuele informatie over de veiligheidssituatie in individuele landen is te vinden op de pagina's van het ministerie van Buitenlandse Zaken.

Bronnen:

We houden u op de hoogte van verdere bevindingen en nieuws rond het COVID-19 virus.

Staat u te popelen om een reis te boeken? Twijfel niet langer. Boek nu een reis naar Amerika en/of Canada. Mochten… lees meer

Michiel klanten tafel laptop

Aanvullende voorwaarden voor reizen naar Amerika en/of Canada

Update: juli 2021 We leven in bijzondere tijden. De Coronacrisis heeft, ook op de reiswereld, grote impact. Bij… lees meer

Een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt

U heeft vast al ideeën voor uw reis naar Amerika en/of Canada. Natuurtochten door de Rocky Mountains, orka’s en grizzly beren spotten in weergaloze natuurgebieden of cultuur snuiven in wereldsteden als Vancouver en San Francisco?

Kom voor de beste tips en adviezen naar een van onze gratis presentatiedagen. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.