Ons team houdt ontwikkelingen nauwlettend in de gaten
Ons team houdt ontwikkelingen nauwlettend in de gaten
Update Coronavirus

Actuele reisinformatie

Uw reis naar Canada en de Verenigde Staten kan beginnen!

Laatste update: 1 juni 2023

De grenzen van de Verenigde Staten en Canada zijn open alweer geruime tijd open. Vanaf 12 mei 2023 is een vaccinatiebewijs niet meer nodig om de VS binnen te reizen. Voor Canada is dit sinds 1 oktober 2022 al niet meer nodig. Groen licht dus om uw reis te plannen!

Vlieg de vakantie van uw dromen tegemoet
Zit u binnenkort in deze stoel?

Toegangseisen Canada

  • Sinds 1 oktober 2022 is het niet meer verplicht om gevaccineerd te zijn om naar Canada te reizen.
  • Sinds 1 oktober 2022 hoeven reizigers niet meer getest te worden voor hun reis richting Canada.
  • De ArriveCAN app is niet meer verplicht om te gebruiken, maar als u naar de internationale luchthavens Toronto Pearson, Vancouver of Montréal-Trudeau vliegt, kunt u ArriveCAN nog steeds gebruiken om uw Advance CBSA-verklaring in te vullen en tijd besparen bij aankomst.
  • Het dragen van een mondkapje in openbaar vervoer is niet meer verplicht. Op internationale vluchten kan dit nog wel verplicht zijn, afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij.

Toegangseisen Verenigde Staten

Voorwaarden gevaccineerde reizigers:

  • Sinds 12 mei 2023 is het niet meer nodig om gevaccineerd te zijn om de Verenigde Staten binnen te reizen.

Wat u nog wel nodig heeft:

  • een geldig paspoort
  • een geldig ESTA-reistoestemming

Kijk voor meer informatie op de website van de Ambassade van de Verenigde Staten of de site van de CDC.

Zij zijn er klaar voor...
....u ook?

Waarom het verstandig is om bij een reisspecialist te boeken

Wanneer u een reis naar Canada of de Verenigde Staten plant, wilt u natuurlijk goed voorbereid en zorgeloos op reis gaan. Met een reisspecialist profiteert u niet alleen van een reis die geheel op uw wensen is aangepast, maar ook van flexibele boekingsmogelijkheden. Mocht uw reis namelijk vanwege Covid niet door kunnen gaan, dan kan uw reis kosteloos worden omgeboekt of geannuleerd.

Boeken bij een reisspecialist geeft u, in deze onzekere tijden, de zekerheid die u nodig heeft om uw droomreis te plannen. U wordt voorzien van alle informatie die u nodig heeft en kunt al uw vragen stellen, waardoor u goed voorbereid op reis kunt gaan. Ook wordt uw reis eenvoudig omgeboekt of geannuleerd wanneer er iets gebeurd waardoor uw reis niet door zou kunnen gaan.

Door de lange duur van de pandemie, is een reisspecialist goed ingespeeld om alle bijzondere voorwaarden en procedures die in de afgelopen tijd het nieuwe normaal zijn geworden. Wanneer u boekt bij een reisspecialist, dan weet u dat u boekt bij iemand die weet wat hij/zij doet en er alles aan zal doen om uw wensen tegemoet te komen.

Uw voordelen wanneer u met Little America reist

Door de pandemie is de flexibiliteit waarmee we voorheen konden reizen behoorlijk aangetast. Gelukkig begint de wereld inmiddels weer open te gaan en wij zijn er helemaal klaar voor. Tijdens de pandemie hebben we bij Little America de tijd genomen om onze processen te perfectioneren, nieuwe producten toe te voegen en ons team uit te breiden. Hierdoor zijn we er zeker van dat uw reis een droomreis wordt en dat u zorgeloos op reis kunt gaan.

Little America zorgt ervoor dat:

  • U op locaties midden in de natuur verblijft, ver weg van het massatoerisme. Dus geen overvolle hotel lobby's, liften, bussen en buffetrestaurants.
  • Uw lokale hosts goed worden voorbereid op uw komst en u daardoor bij naam kennen. Ook als u vragen heeft of op zoek bent naar tips over de omgeving, dan staan zij voor u klaar.
  • U alleen op plekken komt, waar wij zelf al zijn geweest. Om ervoor te zorgen dat aan al uw wensen en verwachtingen wordt voldaan, brengen we regelmatig een bezoek aan onze hosts. We spreken iedereen persoonlijk en zijn altijd opzoek naar nieuwe, unieke, kleinschalige accommodaties en activiteiten. Zo weten we altijd wat u te wachten staat wanneer u op uw bestemming aankomt.
Laat u verrassen door de natuur
Kom op unieke locaties

Reiskoorts

Sinds de grenzen open zijn gegaan, zien we dat mensen een zekere 'reiskoorts' hebben ontwikkeld en gaan massaal hun welverdiende vakantie inhalen.

We merken dat sommige locaties voor 2024 zelfs al zijn volgeboekt. Aangezien de meeste mensen hun reis minstens een jaar van tevoren vastleggen, raden wij u aan niet te lang te wachten met het plannen van uw vakantie. Volg vast een van onze presentaties of maak een afspraak met een van de reisspecialisten van Little America.

Wanneer u uw vakantie ruim van tevoren boekt, heeft u volop keus en geniet u van de beste accommodaties en activiteiten en ook nog eens voor de beste prijs. Haal het meeste uit uw vakantie en begin nu vast met het plannen van uw droomreis, voordat de toeristische industrie verder aantrekt.

Mocht uw reis vanwege de COVID-19-pandemie niet door kunnen gaan, dan annuleren wij uw reis kosteloos of we boeken hem voor u om. Met onze flexibele voorwaarden, kunt u zorgeloos uw rondreis bij ons boeken. Heeft u uw reis inmiddels al geboekt, dan is er een pagina met aanvullende informatie. Vast inspiratie opdoen? Bezoek dan een van onze online presentaties.

Michiel klanten tafel laptop

Aanvullende voorwaarden voor reizen naar de VS en/of Canada

Wij maken de plannen. U maakt de herinneringen.

Hoe werkt boeken bij ons?

Een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt

U heeft vast al ideeën voor uw reis naar de Verenigde Staten en/of Canada. Natuurtochten door de Rocky Mountains, orka’s en grizzly beren spotten in weergaloze natuurgebieden of cultuur snuiven in wereldsteden als Vancouver en San Francisco?

Kom voor de beste tips en adviezen naar een van onze gratis presentatiedagen. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.