Michiel klanten tafel laptop

Aanvullende voorwaarden voor reizen naar Amerika en/of Canada

Update: oktober 2021

De Coronacrisis heeft, ook op de reiswereld, grote impact. Bij Little America volgen we ontwikkelingen op de voet en voorzien u graag van extra informatie rond uw geplande reis, zodat u straks zorgeloos kunt genieten van uw vakantie.

Om u zo goed mogelijk te informeren, leest u in deze blog aanvullende bepalingen. Deze aanvullende voorwaarden zijn van toepassing op zowel reeds geboekte, als op nieuw te boeken reizen die hinder zouden kunnen ondervinden door de COVID-19 pandemie. Ze zijn bedoeld om u zekerheid te geven in situaties welke mogelijk niet worden gedekt door uw annuleringsverzekering. Namelijk:

In bovengenoemde gevallen, biedt Little America u de mogelijkheid om uw reis naar Amerika en/of Canada naar volgend jaar uit te stellen. Hiervoor zullen geen extra kosten in rekening worden gebracht. Uitsluitend kosten die wij niet kunnen verhalen of terugvorderen zullen aan u worden doorberekend. Hierbij kunt u denken aan zaken als:

Wij zullen u vooraf informeren over welke kosten het in uw geval gaat, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Voor vragen kunt u ten alle tijden terecht bij uw reisadviseur. Bel of mail gerust.

Mocht u ervoor kiezen uw reis naar Amerika en/of Canada door te schuiven, dan blijven reeds gedane betalingen bij Little America. Hiervoor krijgt u van ons een bevestiging met daarop de inhoud en waarde van uw reis. De nieuwe reisdatum kunt u samen met uw reisadviseur afstemmen.

We raden u aan om uiterlijk zeven weken voor vertrek, in overleg met uw reisadviseur, te beoordelen of het verstandig is om uw reis om te boeken of vooruit te schuiven. Zo kunnen extra kosten vermeden of geminimaliseerd worden. Uiteraard doen wij onze uiterste best om u tijdig te informeren.

Staat u te popelen om een reis te boeken? Twijfel niet langer. Boek nu een reis naar Amerika en/of Canada. Mochten… lees meer

Boeken bij Little America

Wat kunnen wij voor u betekenen?

U wilt natuurlijk het meeste uit uw reis naar Amerika of Canada halen. Maar het boeken van de ideale vakantie… lees meer

Een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt

U heeft vast al ideeën voor uw reis naar Amerika en/of Canada. Natuurtochten door de Rocky Mountains, orka’s en grizzly beren spotten in weergaloze natuurgebieden of cultuur snuiven in wereldsteden als Vancouver en San Francisco?

Kom voor de beste tips en adviezen naar een van onze gratis presentatiedagen. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.