Michiel klanten tafel laptop
Michiel klanten tafel laptop

Aanvullende voorwaarden voor reizen naar de VS en/of Canada

Zorgeloos genieten

Om straks zorgeloos te kunnen genieten van uw vakantie, voorzien we u van informatie rond uw geplande reis.

Om u zo goed mogelijk te informeren, leest u in deze blog aanvullende bepalingen. Deze aanvullende voorwaarden zijn van toepassing op zowel reeds geboekte, als op nieuw te boeken reizen die hinder zouden kunnen ondervinden door de COVID-19 pandemie. Ze zijn bedoeld om u zekerheid te geven in situaties welke mogelijk niet worden gedekt door uw annuleringsverzekering. Namelijk:

In bovengenoemde gevallen, biedt Little America u de mogelijkheid om uw reis naar de Verenigde Staten en/of Canada naar volgend jaar uit te stellen. Hiervoor zullen geen extra kosten in rekening worden gebracht. Uitsluitend kosten die wij niet kunnen verhalen of terugvorderen zullen aan u worden doorberekend. Hierbij kunt u denken aan zaken als:

Wij zullen u vooraf informeren over welke kosten het in uw geval gaat, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Voor vragen kunt u ten alle tijden terecht bij uw reisadviseur. Bel of mail gerust.

Mocht u ervoor kiezen uw reis naar de VS en/of Canada door te schuiven, dan blijven reeds gedane betalingen bij Little America. Hiervoor krijgt u van ons een bevestiging met daarop de inhoud en waarde van uw reis. De nieuwe reisdatum kunt u samen met uw reisadviseur afstemmen.

We raden u aan om uiterlijk zeven weken voor vertrek, in overleg met uw reisadviseur, te beoordelen of het verstandig is om uw reis om te boeken of vooruit te schuiven. Zo kunnen extra kosten vermeden of geminimaliseerd worden. Uiteraard doen wij onze uiterste best om u tijdig te informeren.

Een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt

U heeft vast al ideeën voor uw reis naar de Verenigde Staten en/of Canada. Natuurtochten door de Rocky Mountains, orka’s en grizzly beren spotten in weergaloze natuurgebieden of cultuur snuiven in wereldsteden als Vancouver en San Francisco?

Kom voor de beste tips en adviezen naar een van onze gratis presentatiedagen. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.