US Kleinschalige Accommodaties P1077517 Lago Lomita
US Kleinschalige Accommodaties DSC5812 Lone Mt Range
Caravan Tiny House Portland
DSC7049 Robert2020 Monterey Bay Captains Inn Moss Landing
US Kleinschalige Accommodaties P1077517 Lago Lomita
US Kleinschalige Accommodaties DSC5812 Lone Mt Range
Caravan Tiny House Portland
DSC7049 Robert2020 Monterey Bay Captains Inn Moss Landing
Unieke accommodaties op bijzondere plekken

Accommodaties in de VS

Kleinschalige accommodaties zijn een onmiskenbaar onderdeel van uw rondreis door de Verenigde Staten. Deze accommodaties zijn niet zomaar slaapplekken, maar ervaringen op zich. Misschien kunt u zich daar weinig bij voorstellen. Dus wat mag u verwachten van uw kleinschalige accommodatie?

Meer dan een slaapplek

Stelt u zich eens voor, een boutique hotel dat uitkijkt op de baai van San Francisco. Een ranch in Colorado, omringd door weiden, met op de achtergrond de toppen van de Rocky Mountains. Bed & Breakfasts waar vroeger beroemde schrijvers logeerden zoals Steinbeck en Hemingway. Of een lodge in Montana, vervlochten met de stille ruige woestijn.

Zo kunnen we nog wel even doorgaan. Maar we vertellen u liever wat al onze kleinschalige accommodaties met elkaar gemeen hebben.

#1: Voor u geselecteerd

Uw reisadviseur heeft hoogstpersoonlijk de meest comfortabele verblijfsplekken voor u gevonden, van de hoogste kwaliteit en de beste prijs. Daarbij bezoeken we ze regelmatig om er zeker van te zijn dat het kwaliteitsniveau hoog is en de ontvangst zoals u van ons verwacht.

#2: Uw host maakt het verschil

Uw host ontvangt u met open armen en kent de omgeving als geen ander. Dus als u wilt weten waar de mooiste uitzichtpunten zijn of in welke koffiezaakjes en microbrouwerijen de locals graag komen, vraag het gerust.

Word gastvrij ontvangen door uw lokale host
© TravelEssence
Overnacht op de mooiste plekken
© TravelEssence

#3: Locatie, locatie, locatie

Wie blind op de reisgids vertrouwt, mist vaak de mooiste plekken. Dat is onze ervaring. Voor u proberen wij daarom zoveel mogelijk unieke accommodaties te vinden dicht bij de natuur, verstopt voor het massatoerisme. Hier wordt de schoonheid van het land pas echt goed zichtbaar.

#4: Uw exclusieve, lokale ervaring

Dit zijn geen gezichtsloze hotelketens. Op deze plekken wordt echt geleefd en gewerkt. En daar mag u onderdeel van uitmaken. Leer bijvoorbeeld paardrijden op een ranch, pluk groenten uit de moestuin, ervaar hoe het is om op het Amerikaanse platteland te leven en maak herinneringen die uw leven lang meegaan.

#5: U hoeft niet ver te reizen

De afstanden die u naar een volgende accommodatie aflegt zijn nooit ver. Neem de tijd, haal een take-away koffie voor onderweg en stop voor de lunch bij een lokaal restaurant. Geniet van de reis en kom ontspannen aan op uw volgende locatie.

Bekijk een aantal van onze accommodaties

KIES UW REISGEZELSCHAP

Geniet in alle rust van de natuur
© TravelEssence
Onze accommodaties zijn van alle luxe voorzien
© TravelEssence
Een uitzicht dat nooit verveelt
© TravelEssence
Heeft u wel eens in een boomhut overnacht?
© TravelEssence

Ontdek meer

Kennismaken met de cultuur van de Native Americans vormt een onmiskenbaar onderdeel van uw rondreis door de… lees meer

Steden in de Verenigde Staten

Steden

Een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt

U heeft vast al ideeën voor uw reis naar de Verenigde Staten en/of Canada. Natuurtochten door de Rocky Mountains, orka’s en grizzly beren spotten in weergaloze natuurgebieden of cultuur snuiven in wereldsteden als Vancouver en San Francisco?

Kom voor de beste tips en adviezen naar een van onze gratis presentatiedagen. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.