La presentatiedag header kaart route
La presentatiedag header kaart inspiratie
Wordt geïnspireerd voor uw reis naar Amerika en Canada

Presentatiedagen

Maak kennis met Amerika en Canada aan de hand van prachtige foto’s, eigen ervaringen en allerlei praktische informatie. Hieronder vindt u meer informatie over data en tijden en kunt u zich aanmelden voor de presentatie van uw keuze.

Denkt u na over een reis naar Amerika en/of Canada? Schuif aan voor een van onze online presentaties en laat u inspireren voor uw vakantie! Profiteer van onze kennis en stel al uw vragen aan onze specialisten.

In een uur tijd krijgt u meer informatie over:

Bezoek een presentatiedag

Omdat Amerika zo'n groot land is, geven we twee algemene presentaties over de regio's die we aanbieden: Northwest & Southwest. Bij Northwest kunt u denken aan de staten: Washington, Oregon, Montana, Wyoming en Colorado. En bij Southwest aan: Colorado, Utah, Arizona, Nevada en Californië. Voor Canada richten wij ons op de regio's British Columbia & Alberta. Kies hieronder uw land naar keuze en bekijk welke presentaties op de planning staan!

Stap 1
Selecteer het land waarvan u een presentatie wilt bijwonen
Stap 2
Kies een locatie voor de presentatie
Stap 3
Beschikbare data op ons kantoor in Zeist en online
Step 4
Registratie details
Uw keuze
Persoonlijke informatie Hoe kunnen we u bereiken?
Aantal personen

Binnen 2 uur ontvangt u een bevestigingsmail met alle gegevens die u nodig heeft. Voor vragen kunt u contact met ons opnemen.