Word geïnspireerd voor uw reis naar de VS en/of Canada

Presentatie

Maak kennis met de Verenigde Staten of Canada aan de hand van prachtige foto’s, eigen ervaringen en allerlei praktische informatie. Hieronder vindt u meer informatie over data en tijden en kunt u zich aanmelden voor de presentatie van uw keuze.

Denkt u na over een reis naar de Verenigde Staten en/of Canada? Schuif aan bij een van onze gratis presentaties en laat u inspireren voor uw reis! Profiteer van onze kennis en stel al uw vragen aan onze reisspecialisten.

Online

Op kantoor in Zeist

Bezoek een presentatie

Omdat Amerika zo'n groot land is, geven we drie algemene presentaties over de regio's die we aanbieden: Northwest, Southwest en Deep South. Bij Northwest kunt u denken aan de staten: Washington, Oregon, Montana, Wyoming en Colorado. Bij Southwest aan: Colorado, Utah, Arizona, Nevada en Californië. Voor de Deep South gaat het om Louisiana, Mississippi, Tennessee, North-Carolina, South-Carolina, Georgia en Alabama. Voor Canada richten wij ons op de regio's British Columbia & Alberta. Kies hieronder uw land naar keuze en bekijk welke presentaties op de planning staan!

Stap 1
Selecteer het land waarvan u een presentatie wilt bijwonen
Stap 2
Kies een locatie voor de presentatie
Stap 3
Beschikbare data op ons kantoor in Zeist en online
Step 4
Registratie details
Uw keuze
Persoonlijke informatie Hoe kunnen we u bereiken?
Aantal personen

Binnen 2 uur ontvangt u een bevestigingsmail met alle gegevens die u nodig heeft. Voor vragen kunt u contact met ons opnemen.