De ultieme roadtrip

Autoverhuur in de Verenigde Staten

De beste manier om de VS te verkennen, is met een roadtrip per auto door dit prachtige land. Dit geeft u de vrijheid om in een rustig tempo de meest schilderachtige routes te ontdekken. U kunt de auto zo langs de kant zetten om te genieten van het uitzicht en mag op plekken komen waar campers niet zijn toegestaan.

Wilt u zo comfortabel mogelijk van de ene accommodatie naar de andere accommodatie rijden? Bij aankomst staat een gloednieuwe huurauto voor u klaar. Ruim genoeg voor uw bagage en compact genoeg om overal heen te kunnen rijden. Ook op de onverharde wegen die naar die unieke plaatsen leiden.

De auto is all risk verzekerd en rijdt lekker zuinig. Uw route is zo uitgestippeld dat de bergen en landschappen zich van hun mooiste kant laten zien. En: dat uw nooit te lang in de auto zit.

U bepaalt het tempo. Doe het rustig aan. Verken een National Park of maak een mooie wandeling. Wilt u meer weten over de beste routes en reistijden? Onze reisadviseurs staan voor u klaar. In een persoonlijk gesprek nemen zij graag alle mogelijkheden met u door.

Welk autotype past bij u?

"Zouden wij een roadtrip door de VS weer door Little America laten regelen? Het antwoord is volmondig: JA!"

Familie Sudmeijer

Wat zijn de voordelen van het plannen van uw roadtrip met Little America?

Door te kiezen voor een reis met Little America, profiteert u van onze jarenlange ervaring in het plannen van reizen naar Canada, plus een breed scala aan voordelen zoals:

  • Nieuwe auto's: al onze voertuigen zijn zes maanden oud of jonger, met alle benodigde voorzieningen voor een comfortabele roadtrip.
  • Kies uit een compacte, middelgrote of grote SUV, afhankelijk van uw persoonlijke behoeften.
  • Geen one-way fee bij het boeken van een huurauto via ons. We plannen uw reisroute zo dat deze kosten tot een minimum worden beperkt of zelfs volledig worden vermeden.
  • Voordelige uitgebreide verzekering met nul eigen risico, dankzij onze exclusieve samenwerking met lokale leveranciers.
  • Waarde voor uw geld met gunstige tarieven buiten het hoogseizoen en aanzienlijk lagere kosten voor uitgebreide verzekeringen.
  • De mogelijkheid om met uw huurauto naar plaatsen te rijden die normaal gesproken niet toegankelijk zijn als u zelf online boekt.
  • Duurzaam reizen - uw vakantie is CO2-neutraal omdat we alle CO2-uitstoot van onze vluchten, wegverkeer en bedrijfsactiviteiten compenseren.
Maak een roadtrip over de iconische Route 66
Ontdek prachtige vergezichten op Highway 1

Auto's versus campers

Vaak is de eerste ingeving van reizigers die een roadtrip in de VS willen maken om met een camper te reizen. Hoewel camperreizen erg leuk kunnen zijn, zijn ze niet de beste optie voor de VS. In de ruige landschappen van de VS kunt u namelijk de best verborgen pareltjes alleen per auto bereiken. Lees in onze blog meer over waarom wij u aanraden om een auto te huren.

Een auto die over een afgelegen weg rijd in Californië

Wilt u meer te weten komen?

Ontdek de Verenigde Staten tijdens een van onze reispresentaties! Kom erachter hoe wij uw droomreis samen kunnen stellen. Onze reispresentaties zijn gratis en vrijblijvend. Bekijk onze agenda en meld u aan!

Meld u aan voor een presentatie

Ontdek meer over de VS

Een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt

U heeft vast al ideeën voor uw reis naar de Verenigde Staten en/of Canada. Natuurtochten door de Rocky Mountains, orka’s en grizzly beren spotten in weergaloze natuurgebieden of cultuur snuiven in wereldsteden als Vancouver en San Francisco?

Kom voor de beste tips en adviezen naar een van onze gratis presentatiedagen. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.