Robert little america
Usa roadtrip littleamerica
Maurits canada kayak bear
Canada family teenage kayak
Robert little america
Usa roadtrip littleamerica
Maurits canada kayak bear
Canada family teenage kayak

Waarom u 8 tot 10 maanden van tevoren moet boeken

Droomt u van de vakantie van uw leven? Heeft u een bestemming in de Verenigde Staten of Canada in gedachten? Ons advies aan onze klanten is dat de "sweet spot" voor het boeken van uw vakantie 8 tot 10 maanden van tevoren is.

Als u boekt tijdens ons aanbevolen tijdsbestek, verloopt niet alleen het boekingsproces veel soepeler voor u, maar bent u ook verzekerd van uw keuze aan activiteiten en kleinschalige accommodaties.

Ook wanneer u langer of korter van tevoren uw reis wilt boeken, kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen altijd samen met u de best mogelijke reis ontwerpen.

Wilt u echter profiteren van de meeste voordelen en een zorgeloos boekingsproces ervaren, dan kunt u het beste 8 tot 10 maanden van tevoren starten met plannen. Dit doet u door bijvoorbeeld een gratis presentatie bij te wonen, te bellen naar een van onze reisspecialisten of informatie aan te vragen.

Deelnemen aan een presentatie kan u helpen beslissen waar u naartoe gaat en hoe lang u blijft
© Little America
Vliegtuig landt tijdens zonsondergang
Wist u dat luchtvaartmaatschappijen tickets meestal pas 11 maanden van tevoren aanbieden?

Uw reisschema is gegarandeerd

Uw vakantie boeken volgens ons advies heeft veel voordelen. Het is ver genoeg van tevoren dat u ruime keuze heeft uit alle accommodaties en activiteiten, maar het is niet zo ver van tevoren dat u nog niet zeker zult zijn van het boekingsschema.

Als u 12 of zelfs 15 maanden voor uw vertrek al wil boeken, dan betekent dit dat er slechts voorlopige reisschema's kunnen worden verstrekt en dat de vluchten nog niet beschikbaar zijn.

Een ander voordeel van 8 tot 10 maanden van tevoren boeken, is dat het reisschema nauwkeuriger is en dat u hoogstwaarschijnlijk krijgt wat u wilt, omdat de plek gegarandeerd is. Met andere woorden, onze aanbevolen tijdlijn is uw meest zekere optie.

We zijn er trots op dat we nauw samenwerken met onze kleinschalige hosts en gidsen
© Little America

Vooruit boeken is niet altijd mogelijk

Wist u dat vluchten niet langer dan een jaar van tevoren geboekt kunnen worden? En interessant genoeg, een blijvende verandering in de reisindustrie sinds Covid-19, is dat veel activiteiten en accommodaties ook geen voorkeur meer hebben voor boekingen op zeer lange termijn.

Soms openen plekken hun agenda enkel voor het aankomende seizoen, waardoor ze niet meer dan een jaar van tevoren reserveringen aan kunnen nemen. Boekt u dus 8 tot 10 maanden van tevoren, dan zit u helemaal goed. De agenda's zijn geopend en zodra u uw reisvoorstel heeft goedgekeurd, kan de boeking direct gemaakt worden. Zo kunt u ontspannen uitkijken naar uw vakantie!

Drie mannen op paarden in Badger-Two Medicine Montana VS
Als u op onze tijdlijn boekt, kunt u nog steeds kiezen uit leuke activiteiten...
... En unieke accommodaties op bijzondere locaties

Onze reisspecialisten kunnen u beter helpen

Als u onze aanbevolen tijdlijn volgt en 8 tot 10 maanden van tevoren een afspraak met ons inplant, dan is uw reisspecialist direct beschikbaar om samen met u uw droomvakantie te ontwerpen.

Een persoonlijke afspraak kan doordeweeks of in het weekend plaatsvinden, 's avonds of overdag, bij ons op kantoor of bij u thuis.

Plan een afspraak in
Ons team van experts bezoekt regelmatig onze locaties en verzamelt de beste lokale tips voor u
© Little America

Zorg dat u al vroeg inspiratie en informatie krijgt

Bent u enthousiast over het plannen van uw unieke reis en wilt u inspiratie opdoen of meer informatie over hoe uw vakantie eruit zou kunnen zien? U kunt op elk moment al gaan fantaseren over uw ideale reis! Waar wilt u heen, wat wilt u zien en doen?

Doe alvast inspiratie op voor Canada of de Verenigde Staten, lees onze blogs of meld u aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Geef uw voorkeur aan en ontvang de beste reistips over USA en Canada

Luister naar de beste insidertips en reisaanbevelingen van onze reisspecialisten

We helpen u graag

We helpen u graag, ongeacht waar u zich in het planningsproces bevindt. U kunt ruim van tevoren een afspraak maken met een van onze reisspecialisten en nog steeds inspiratie en informatie ontvangen over uw favoriete bestemmingen terwijl u wacht. Wilt u al binnen een paar maanden op reis? Ook dat is mogelijk. Neem vrijblijvend contact op met een van onze reisexperts om vandaag nog aan de slag te gaan.

Zo ziet het boekingsproces eruit

Ontdek meer