Oskar kadaksoo DDB Dkz0p918 unsplash
US VLIEGEN KLM Economy comfort man and woman tcm832 1029594
Emiel molenaar J Or U Kpu M Oe U unsplash
Mika baumeister q7p CYLQ9 ZZ8 unsplash
Oskar kadaksoo DDB Dkz0p918 unsplash
US VLIEGEN KLM Economy comfort man and woman tcm832 1029594
Emiel molenaar J Or U Kpu M Oe U unsplash
Mika baumeister q7p CYLQ9 ZZ8 unsplash
Zorgeloos vliegen

Vliegen naar Canada met de familie

Het avontuur van uw familiereis naar Canada begint. Al weken kijkt iedereen enthousiast uit naar dit moment. Alles is gepakt en iedereen is er klaar voor. De vliegreis is voor veel kinderen minstens zo spannend als de rest van de vakantie, dus het genieten kan beginnen!

Wat is uw gewenste comfortklasse?

Selecteer wat het beste past bij uw behoeften

Comfort tijdens uw vliegreis naar Canada

Het comfort van luchtvaartmaatschappijen waarmee wij samenwerken, sluit aan bij het comfort dat wij u graag bieden. Geniet tijdens de vlucht van de on-board entertainment voorzieningen en catering. Ook aan de kinderen wordt gedacht, met een aangepast menu, plus films en games voor elke leeftijd.

Hoelang duurt de vlucht naar Canada?

Dat hangt natuurlijk af van waar u naartoe gaat. Gaat u de oostkust of de westkust van Canada verkennen? En wilt u uw rondreis in het Zuiden of Noorden beginnen? Aan de hand van uw wensen stellen wij een schema samen met de beste vliegroutes, verbindingen en stop-overs.

Wilt u meer weten over uw persoonlijke vluchtplan naar Canada? Onze reisadviseurs vertellen u graag meer over uw mogelijkheden en plannen uw reis geheel naar uw wensen.

Sinds 1 april 2019 compenseren we alle CO2-uitstoot van de vluchten en autoritten die onze reizigers maken tijdens hun vakantie.

Een milieubewust bedrijf met een focus op

Duurzaam reizen

DE FIRST NATIONS, MÉTIS, EN INUIT

Cultuur en geschiedenis

Canada staat niet alleen bekend om zijn adembenemende natuur en culturele schatten, maar heeft ook een… lees meer

Meer over uw familiereis door Canada

Een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt

U heeft vast al ideeën voor uw reis naar de Verenigde Staten en/of Canada. Natuurtochten door de Rocky Mountains, orka’s en grizzly beren spotten in weergaloze natuurgebieden of cultuur snuiven in wereldsteden als Vancouver en San Francisco?

Kom voor de beste tips en adviezen naar een van onze gratis presentatiedagen. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.