LA travelexpert Alain
LA travelexpert Alain
Maak kennis met onze reisexperts

Alain

Reizen zit al vanaf jongs af aan in mijn DNA. Na het afronden van de hotelschool, heb ik in diverse landen gereisd en gewoond, waaronder Australië, Nieuw-Zeeland, Bonaire en de VS.

In de VS heb ik een jaar in Naples, Florida gewoond en op latere leeftijd heb ik samen met mijn gezin een roadtrip door Zuidwest Amerika gemaakt. Hierbij hebben we o.a. de befaamde kustroute Highway 1 van San Francisco naar LA aangedaan.

San Francisco

San Francisco is een indrukwekkende stad om je reis te beginnen. De glooiende straten met de bekende trams, de verscheidenheid aan mensen en de relaxte sfeer die daar hangt, dat is echt sprekend voor deze stad. Daarnaast ligt de stad aan het water wat het een unieke sfeer geeft. Wist u dat het nummer 'Sitting on the dock of the Bay' van Otis Redding gebaseerd is op de haven van San Francisco?

Alcatraz

Uiteraard konden we deze stad niet verlaten voordat we Alcatraz hadden gezien en over de Golden Gate Bridge waren gereden. Als je de stad vervolgens uitrijdt naar het zuiden bemerk je een oase van rust! De wijde uitzichten zijn adembenemend en de eerste kilometers zijn we dan ook vaak gestopt om foto's te nemen en van het uitzicht te genieten. De kleine dorpen waar je vervolgens doorheen rijdt, ademen een sfeer uit van de jaren 50. Geen grote fastfood ketens, alleen maar pittoreske winkeltjes, sfeervolle straatjes en fantastisch uitzichten.

Los Angeles

Na al deze rust en natuur doemt in de horizon de enorme stad Los Angeles op. Een indrukwekkende stad van ruim 10 miljoen inwoners waarvoor eenieder wat wils is. Van Hollywood tot Disney en van het relaxte Santa Monica tot de luxe winkelstraten van 'Rodeo Drive' Een absolute aanrader om deze route een keer aan te doen!

Dat ik mijn passie met u mag delen is een voorrecht en ik hoop dat ik mijn enthousiasme voor het reizen door de VS aan u heb kunnen doorgeven. Ik wens u ontzettend veel reisplezier en ik hoop dat u mooie herinneringen maakt!

Een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt

U heeft vast al ideeën voor uw reis naar de Verenigde Staten en/of Canada. Natuurtochten door de Rocky Mountains, orka’s en grizzly beren spotten in weergaloze natuurgebieden of cultuur snuiven in wereldsteden als Vancouver en San Francisco?

Kom voor de beste tips en adviezen naar een van onze gratis presentatiedagen. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.