Andrew morten travelessence
Andrew morten travelessence
Maak kennis met onze reisexperts

Andrew

Hi, ik ben Andrew Morten, de oprichter van Little America. Ik ben in Nieuw-Zeeland geboren en al bijna 30 jaar een voorloper in unieke reizen naar Australië en Nieuw-Zeeland. Na jarenlange ervaring met het organiseren van unieke, kleinschalige reizen met mijn bedrijf TravelEssence, besloot ik in 2018 Little America in het leven te roepen. Waarom? Omdat Amerika nog zo’n fantastisch land is om te ontdekken. Zeker op onze manier van reizen: buiten de gebaande paden.

De natuur is er prachtig, de sfeer ontspannen en de verhalen uit de eeuwenoude cultuur eindeloos. De landschappen zijn magisch, de oceanen blauw en helder en de dieren bijzonder en soms een tikkeltje bizar. Reizen moet betoverend zijn en mooi en magisch. Dit is de reden waarom wij de dingen doen zoals we ze doen. Met de focus op mensen, zodat uw reis met Little America zoveel meer is dan alleen wat u ziet.

Een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt

U heeft vast al ideeën voor uw reis naar de Verenigde Staten en/of Canada. Natuurtochten door de Rocky Mountains, orka’s en grizzly beren spotten in weergaloze natuurgebieden of cultuur snuiven in wereldsteden als Vancouver en San Francisco?

Kom voor de beste tips en adviezen naar een van onze gratis presentatiedagen. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.