Ilona kayak revelstoke canada
Melanie ilona icewalks canada columbia icefield
Ilona grapes vineyard okanagan valley canada
Ilona kayak revelstoke canada
Melanie ilona icewalks canada columbia icefield
Ilona grapes vineyard okanagan valley canada
Maak kennis met onze reisexperts

Ilona

Mijn naam is Ilona Venema, reisadviseur bij Little America. Als ik op reis ben, ben ik altijd op zoek naar compleet nieuwe ervaringen en unieke indrukken. Ik wil het land leren kennen, door haar bijzondere landschappen trekken, maar ook vooral de locals ontmoeten.

Dat levert de mooiste verhalen op. Wanneer u bijvoorbeeld gaat zalmvissen met uw host of gaat paardrijden met een Native American merkt u dat vanzelf. Ik ken inmiddels de mooiste plekjes in Amerika en die wil ik graag met u delen, zodat u straks kunt genieten van uw eigen unieke Little America ervaring.

De variatie van het land, niet alleen in landschap, maar ook in cultuur, maakt dit een heel bijzonder land. Ik bezoek Amerika meerdere malen per jaar, waardoor we u met Little America de allermooiste plekken kunnen laten zien. Buiten de gebaande paden, zodat ook u het echte Amerika leert kennen, op de lokale manier.

Een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt

U heeft vast al ideeën voor uw reis naar de Verenigde Staten en/of Canada. Natuurtochten door de Rocky Mountains, orka’s en grizzly beren spotten in weergaloze natuurgebieden of cultuur snuiven in wereldsteden als Vancouver en San Francisco?

Kom voor de beste tips en adviezen naar een van onze gratis presentatiedagen. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.