DJI 0025 SF Biking
P1066707 SF Biking
P1066711 SF Biking
P1066728 SF Biking

Fietsavontuur in San Francisco

Verken de historische straten van San Francisco, een van de meest karakteristieke steden aan de westkust van Amerika. Dit doet u op een manier zoals een echte Hollander betaamt, namelijk op de fiets.

De Golden Gate Bridge, Alcatraz Island, oude tramwagons die door de heuvelachtige straten rijden. San Francisco is een stad die spreekt tot de verbeelding. Onder elke straatsteen lijkt een verhaal te schuilen.

If you are going to San Francisco..

De beste manier om deze kleurrijke geschiedenis te doorgronden is per fiets. Samen met een gids rijdt u door levendige buurten, waaronder de Mission, Castro en het beroemde Haight-Ashbury, waar de Summer of Love zijn hoogtijdagen vierden.

Geniet van muurschilderingen, Victoriaanse rijtjeshuizen, beroemde uitkijkpunten, bloeiende commerciële wijken en de juweeltjes van Golden Gate Park. Straks leeft San Francisco niet alleen in uw verbeelding.

Meer actieve activiteiten

Uw persoonlijke rondreis

Meer over uw soloreis door Amerika

Een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt

U heeft vast al ideeën voor uw reis naar de Verenigde Staten en/of Canada. Natuurtochten door de Rocky Mountains, orka’s en grizzly beren spotten in weergaloze natuurgebieden of cultuur snuiven in wereldsteden als Vancouver en San Francisco?

Kom voor de beste tips en adviezen naar een van onze gratis presentatiedagen. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.