Oskar kadaksoo DDB Dkz0p918 unsplash
US VLIEGEN KLM Economy comfort man and woman tcm832 1029594
Emiel molenaar J Or U Kpu M Oe U unsplash
Mika baumeister q7p CYLQ9 ZZ8 unsplash
Oskar kadaksoo DDB Dkz0p918 unsplash
US VLIEGEN KLM Economy comfort man and woman tcm832 1029594
Emiel molenaar J Or U Kpu M Oe U unsplash
Mika baumeister q7p CYLQ9 ZZ8 unsplash
ZORGELOZE REIS

Solo vluchten naar de Verenigde Staten

Stelt u zich eens voor dat u na weken van voorpret fluitend op het vliegtuig stapt in de wetenschap dat uw droomreis in vervulling gaat. U hoeft alleen achterover te leunen en zich te verheugen op uw tijd in de Verenigde Staten.

Wat is uw gewenste comfortklasse?

Selecteer wat het beste past bij uw behoeften

Comfort tijdens uw vliegreis naar de Verenigde Staten

Het comfort van luchtvaartmaatschappijen waarmee wij samenwerken, sluit aan bij het comfort dat wij u bieden. Tijdens deze vlucht kunt u genieten van een film, een goed boek, een maaltijd of van een lange powernap. Vóór u het weet bent u aan de andere kant van de oceaan.

Hoe lang is het vliegen naar de Verenigde Staten?

Dat hangt natuurlijk af van waar u naartoe gaat. Gaat u de Oostkust of de Westkust van Amerika verkennen? En wilt u uw rondreis in het Zuiden of Noorden beginnen? Aan de hand van uw wensen stellen wij een schema samen met de beste vliegroutes, verbindingen en stop-overs.

Wilt u meer weten over uw persoonlijke vluchtplan naar de Verenigde Staten? Onze reisadviseurs vertellen u graag meer over uw mogelijkheden en plannen uw reis geheel naar uw wensen.

Sinds 1 april 2019 compenseren we alle CO2-uitstoot van de vluchten en autoritten, die onze reizigers maken tijdens hun vakantie.

Een milieubewust bedrijf met een focus op

Duurzaam reizen

Meer over soloreizen door de Verenigde Staten

Een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt

U heeft vast al ideeën voor uw reis naar de Verenigde Staten en/of Canada. Natuurtochten door de Rocky Mountains, orka’s en grizzly beren spotten in weergaloze natuurgebieden of cultuur snuiven in wereldsteden als Vancouver en San Francisco?

Kom voor de beste tips en adviezen naar een van onze gratis presentatiedagen. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.