Bijzondere ervaringen

De beste activiteiten in Amerika voor vrienden

Wij bieden u buitengewone en milieuvriendelijke ervaringen, verzorgd door lokale familiebedrijven. Hier vindt u enkele voorbeelden.

Hoe actief wilt u zijn tijdens uw vakantie?

Selecteer wat bij u past

Maak lange hikes door oerbossen en canyons, ga kajakken in een baai waar zeeotters leven en geniet van het prachtige vergezichten terwijl de zon langzaam opkomt. Wie bereid is om wat vroeger op te staan wordt in Amerika rijkelijk beloond.

Wilt u meer weten over activiteiten die bij uw interesses passen? Vraag onze reisadviseurs om meer informatie over uw mogelijkheden.

5 van onze beste actieve activiteiten voor vrienden

Beleef een unieke wildlife-ervaring in het Monterey Bay National Marine Sanctuary. Met een kajak heeft u nul… lees meer

Geniet van heerlijke wijnen terwijl u in een rustig tempo door Chehalem Valley fietst. Deze vallei kent een paar… lees meer

Krijg surfles van een lokale surfinstructeur in Santa Barbara. Laat de planning en het geregel over aan een… lees meer

Verken de historische straten van San Francisco, een van de meest karakteristieke steden aan de westkust van de… lees meer

Ervaar de wildernis van Yosemite National Park tijdens een begeleide natuurtocht en bewonder een scala aan… lees meer

Meer over uw vriendenreis door Amerika

Een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt

U heeft vast al ideeën voor uw reis naar de Verenigde Staten en/of Canada. Natuurtochten door de Rocky Mountains, orka’s en grizzly beren spotten in weergaloze natuurgebieden of cultuur snuiven in wereldsteden als Vancouver en San Francisco?

Kom voor de beste tips en adviezen naar een van onze gratis presentatiedagen. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.