Bijzondere ervaringen

De beste activiteiten in de Verenigde Staten voor koppels

Wij bieden u buitengewone en milieuvriendelijke ervaringen, verzorgd door lokale familiebedrijven.

Hoe actief wilt u uw vakantie?

Selecteer wat bij u past

Maak een meerdaagse natuurtocht met een Black Feet Tribal Member, rijd in een buggy door de Mojave Desert of ga abseilen in de slot canyons van Arizona. De Verenigde Staten zijn het land van de avonturiers en wij helpen u graag uw avontuur te realiseren.

Wilt u meer weten over activiteiten die bij uw interesses passen? Vraag onze reisadviseurs om meer informatie over uw mogelijkheden.

Twee van de beste avontuurlijke activiteiten voor koppels

Daal af in de slot canyons van Utah, ver weg van drukke menigtes, en wees een met de natuur. Dit belooft absoluut… lees meer

Ontdek de natuurlijke schatten van Montana tijdens een meerdaagse natuurtocht met een Blackfeet Tribal Member.… lees meer

Meer over uw droomreis door de Verenigde Staten

Een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt

U heeft vast al ideeën voor uw reis naar de Verenigde Staten en/of Canada. Natuurtochten door de Rocky Mountains, orka’s en grizzly beren spotten in weergaloze natuurgebieden of cultuur snuiven in wereldsteden als Vancouver en San Francisco?

Kom voor de beste tips en adviezen naar een van onze gratis presentatiedagen. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.