IMG 1352
LVBT F9
IMG 1352
LVBT F9

Fietstocht door herfstig Vermont

De Lamoille Valley Trail

Ga mee op een fietstocht door het beste van Vermont! Geniet van de spectaculaire schoonheid van herfstbladeren in Vermont tijdens deze zelfstandige fietstocht op de Lamoille Valley Rail Trail. Deze autovrije route leidt langs adembenemende berglandschappen, wilde riviervlaktes en glooiende akkers. Tel daar de schitterende herfstkleuren bij op, en u weet zeker dat dit een onvergetelijke ervaring wordt.

Beslis zelf

U krijgt een Ride Guide vol met informatie over de LVRT en over de vele winkels en restaurants die vanaf de route bereikbaar zijn. U heeft de vrijheid om te beslissen waar u heen wilt en wat u wilt zien. De E-bikes zorgen voor een gemakkelijke rit, waardoor iedereen veel energie overhoudt voor avontuur. Ga picknicken bij de rivier of op een schilderachtige plek langs de route. Onderweg kunt u winkelen en dineren in een van de authentieke winkels, cafés, restaurants en brouwerijen in Vermont, die direct aan of vlak bij de route liggen. U kunt ook zo veel mogelijk van de route fietsen en alle herfstkleuren in u opnemen.

Meer avontuurlijke activiteiten

Ontdek te paard het landschap van de Blackfeet Native Americans

Blackfeet Nation, Verenigde Staten

Ga op pad met een Black Feet Tribal Member en leer meer over de Native American cultuur.

Lees meer

Race over zandvlakten naar de Peek-a-Boo Slot Canyon

Kanab, Verenigde Staten

Bezoek de Peek-a-Boo slot canyon na een spannende rit met een ATV.

Lees meer
De Verenigde Staten met partner

Bekijk de andere type activiteiten

Meer over uw reis met partner door de Verenigde Staten

Een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt

U heeft vast al ideeën voor uw reis naar de Verenigde Staten en/of Canada. Natuurtochten door de Rocky Mountains, orka’s en grizzly beren spotten in weergaloze natuurgebieden of cultuur snuiven in wereldsteden als Vancouver en San Francisco?

Kom voor de beste tips en adviezen naar een van onze gratis presentatiedagen. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.