Uniek en kleinschalig

Accommodaties in Canada voor families

Wij bieden u kleinschalige accommodaties, door ons bezocht en geselecteerd. Deze keuze is gebaseerd op de kwaliteit van het verblijf en de toewijding van uw host. Hier vindt u enkele voorbeelden.

Geniet van het ultieme vakantiegevoel in kleinschalige accommodaties voor het hele gezin. Een plek waar u zich thuis voelt en echt kunt ontspannen. Waar de kinderen de ruimte hebben om te spelen of te ontdekken terwijl u een momentje voor uzelf pakt. Waar u door natuur wordt omringt, terwijl het gemak van restaurants en winkels nooit ver weg is.

Meer te weten komen over onze accommodaties? Vraag onze reisadviseurs naar de mogelijkheden en maak uw persoonlijke keuze uit onze vele accommodaties.

10 van onze beste accommodaties voor families

Ontsnap aan de dagelijkse sleur en trakteer uzelf op een verblijf in dit luxueuze resort. Het avontuur begint met… lees meer

Meer over uw familiereis door Canada

Een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt

U heeft vast al ideeën voor uw reis naar de Verenigde Staten en/of Canada. Natuurtochten door de Rocky Mountains, orka’s en grizzly beren spotten in weergaloze natuurgebieden of cultuur snuiven in wereldsteden als Vancouver en San Francisco?Kom voor de beste tips en adviezen naar een van onze gratis presentatiedagen. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.