ca_david thompson highway_rocky mountains_view of abraham lake and allstone peak_road
Oogstrelende roadtrips

Autohuur in Canada voor koppels

Als het op een na grootste land ter wereld - met de meest uitgestrekte kustlijn ter wereld - is Canada gemaakt om doorheen te rijden. Met het grootste gemak wijkt u van de toeristische wegen naar het onbekende. En wij helpen u daar mee. Straks rijdt u via speciale routes van de ene verrassing naar de andere.

Wilt u meer informatie over uw opties? Onze reisadviseurs vertellen u graag meer over uw mogelijkheden voor het huren van een auto.

Met wat voor auto zou u graag willen reizen?

Selecteer wat bij u past

Nationale parken

Met 900.000 km aan autoroutes heeft Canada genoeg wegen om 22 keer de wereld rond te reizen. Net als in Amerika zijn de nationale parken begaanbaar per auto. Daarbij zet u de auto gemakkelijk langs de kant voor een wandeling of om even van het uitzicht te genieten.

Onze ervaring is dat in Canada over het algemeen vrij rustig wordt gereden. Let wel op de snelheidslimieten en wildlife. Als u een eland zou raken is de kans groot dat uw voertuig er slechter vanaf komt dan het dier. Gelukkig zorgen wij dat u nooit te lang op de weg bent.

Routes

Canada biedt een breed scala aan mooie autoroutes. Deze leiden u door toendra landschappen, boreale bossen, nationale parken en prairies. Onderweg ziet u gletsjers, wildlife en wel een paar honderd meren. In uw Intermediate SUV kunt u een rustig tempo aanhouden, met minstens twee nachten op elke locatie.

Verken het gebied, maak kennis met de locals en haal alles uit uw reis. Bent u benieuwd naar de ideale routes? Onze reisadviseurs informeren u over de beste tussenstops en tijdschema’s. In een persoonlijk gesprek nemen we graag alle mogelijkheden met u door.

ca_4wd_hunting_camp

Huurauto versus camper in Canada

Als u echt van Canada en de lokale cultuur wilt genieten, adviseren wij een huurauto. Campers zijn groot en… lees meer

Meer over uw droomreis door Canada

Een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt

U heeft vast al ideeën voor uw reis naar Amerika en/of Canada. Natuurtochten door de Rocky Mountains, orka’s en grizzly beren spotten in weergaloze natuurgebieden of cultuur snuiven in wereldsteden als Vancouver en San Francisco?

Kom voor de beste tips en adviezen naar een van onze gratis presentatiedagen. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.