ca_couples_meat cove campground cape breton_view
ca_couples_hiking sentinel pass_view
ca_couples_vancouver sunset
ca_couples_campbell river_view
Op reis met uw partner

Ideale tijdsduur voor uw reis door Canada

Gaat u met z’n tweetjes Canada verkennen? Dan wilt u uw tijd natuurlijk zo goed mogelijk benutten. Gelukkig kent Canada talloze grote en kleine wonderen, die elke reis onvergetelijk maken. Om een indicatie te geven van al dat moois, vindt u hier een aantal voorbeeldreizen. Gebruik het als inspiratie.

Hoeveel tijd heeft u voor uw vakantie?

Selecteer wat bij u past

U verkeert zich in een gelukkige positie. U heeft meer dan vijf weken de tijd om Canada te verkennen. Dat wordt een grote reis. U heeft waarschijnlijk een paar goed ideeën, maar pas wel op dat u straks niet eindeloos in de auto zit. Zie hier een paar voorbeeldreizen om u op weg te helpen.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden binnen uw gewenste reisduur? Onze reisadviseurs kunnen u alles vertellen over uw opties en stippelen graag uw route met u uit.

Bekijk onze favoriete reizen voor meer inspiratie

Ervaar de ruige kustlijn van British Columbia en de weelderige natuur van de Canadese Rockies. Samen met uw… lees meer

Meer over uw droomreis door Canada

Een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt

U heeft vast al ideeën voor uw reis naar de Verenigde Staten en/of Canada. Natuurtochten door de Rocky Mountains, orka’s en grizzly beren spotten in weergaloze natuurgebieden of cultuur snuiven in wereldsteden als Vancouver en San Francisco?

Kom voor de beste tips en adviezen naar een van onze gratis presentatiedagen. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.