5607 Horizons West Guesthouse 1617003770 deck1
5607 Horizons West Guesthouse 1617003770 deck1

Guesthouse Vancouver Island

Verblijf in een guesthouse, gelegen aan de westkust van Vancouver Island. In het township Ucluelet om precies te zijn, waar prachtige ruige kustlijnen en enorme uitgestrekte zandstranden elkaar ontmoeten en de schoonheid van de natuur de zintuigen verblindt.

Word wakker met een in mist gehulde zonsopgang, verken de spectaculaire oceaankust met schilderachtige paden en leun achterover terwijl u geniet van een adembenemende zonsondergang. Long Beach en het Pacific Rim National Park liggen op enkele minuten rijden. Hier kunt u perfect surfen en daarbij bieden nabijgelegen Barkley Sound en Broken Group Island de beste kajak mogelijkheden ter wereld.

Meer accommodaties

Uw persoonlijke rondreis

Ontdek meer over reizen met vrienden

Een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt

U heeft vast al ideeën voor uw reis naar de Verenigde Staten en/of Canada. Natuurtochten door de Rocky Mountains, orka’s en grizzly beren spotten in weergaloze natuurgebieden of cultuur snuiven in wereldsteden als Vancouver en San Francisco?

Kom voor de beste tips en adviezen naar een van onze gratis presentatiedagen. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.