Werken bij Little America

Financieel administrateur

Zeist, full-time dienstverband, zo snel mogelijk

Per direct zijn wij op zoek naar een enthousiaste en ervaren Financieel administrateur.

Heb je oog voor detail, ben je stressbestendig en flexibel? En werk je graag samen met een enthousiast, jong team in een snel groeiend internationaal opererend bedrijf? Lees dan snel verder!

Zo ziet jouw dag eruit:

Deze baan past bij jou als je nauwkeurig, gestructureerd en efficiënt werkt. Je hebt minimaal twee jaar financieel-administratieve werkervaring en minimaal mbo werk- en denkniveau.

Je bent bekend met boekhoudsystemen, bij voorkeur ExactOnline en Microsoft Excel is jou niet vreemd. Je hebt een goede beheersing van de Engelse taal, beheersing van de Duitse taal is een pré.

Werken bij Little America betekent:

Little America is geen doorsnee reisorganisatie. Bij Little America verbeteren we onszelf voortdurend zodat we onze klanten de beste ervaringen kunnen bieden. Onze teams groeien internationaal en ons kantoor staat in Zeist. Er zijn goede parkeermogelijkheden en we zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Dit is waarom wij jou echt wel/niet moeten hebben:

+ Je werkt graag heel gedetailleerd
+ Je bent gestructureerd
+ Je functioneert goed in een dynamische, veranderende omgeving
+ Verschillen zijn er om uit de weg geruimd te worden
- Je krijgt stress van deadlines
- Je cijfermatig inzicht laat te wensen over
- Veranderingen zorgen voor paniek

Aan het werk?

Stuur dan je CV en motivatiebrief naar Janneke Hoff. Als je eerst nog vragen hebt, kun je ook bij haar terecht, telefonisch op 0634009209 of via de mail: janneke@littleamerica.nl.