North Cascades National Park

Verblijf in de Victoriaanse Bed&Breakfast van Marshall en Jackie. Gelegen vlakbij bezienswaardigheden als Mount Baker, North Cascades National Park, Bellingham en North Puget Sount is het een ideale plek als u verschillende bezienswaardigheden op uw wensenlijstje heeft staan.

Maak een wandeling naar de watervallen bij Whatcom Falls Park, rijd in een half uurtje naar Fairhaven om met eb de ‘tidepools’ op Clayton Beach te zien of geniet van het spectaculaire uitzicht vanaf Artist’s Point op Mount Baker.

Bezoek voor wat Nederlandse geschiedenis tijdens uw reis het nabij gelegen Lynden, waar zich de grootste Nederlandse nederzetting van de staat Washington bevindt. Zoek, na een lange, actieve dag een plekje op de veranda en geniet van de rust van de tuin of neem een duik in het verwarmde binnenzwembad.

Meer comfortabele accommodaties

Uw persoonlijke rondreis

Meer over uw soloreis door Amerika

Een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt

U heeft vast al ideeën voor uw reis naar de Verenigde Staten en/of Canada. Natuurtochten door de Rocky Mountains, orka’s en grizzly beren spotten in weergaloze natuurgebieden of cultuur snuiven in wereldsteden als Vancouver en San Francisco?Kom voor de beste tips en adviezen naar een van onze gratis presentatiedagen. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.