Kleinschalig en uniek

Zeer comfortabele accommodaties in de Verenigde Staten voor solo reizigers

Geniet van ruime kamers en adembenemende uitzichten. U wordt warm onthaald door uw host. Binnen enkele stappen bent u downtown, staat u midden in de natuur of ligt u op het strand. ‘s Avonds geniet u van een knapperend haardvuur en ‘s ochtends van een ontbijt met verse lokale producten.

Wij bieden u kleinschalige accommodaties, door ons bezocht en geselecteerd. Deze keuze is gebaseerd op de kwaliteit van het verblijf en de toewijding van uw host. Hier vindt u enkele voorbeelden.

Meer te weten komen over onze accommodaties? Vraag onze reisadviseurs naar de mogelijkheden en maak uw persoonlijke keuze uit onze vele accommodaties.

10 van onze beste zeer comfortabele accommodaties voor solo reizigers

Verblijf in een Glamping resort aan de rand van een National Park. Geniet overdag van uiteenlopende activiteiten… lees meer

Aan de voet van de Sierra Nevada, in de Salt Creek Canyon in Californië, ligt deze eigenzinnige cottage. Het… lees meer

Vlak bij Yosemite National Park en middenin een natuurgebied ligt deze unieke accommodatie. De cottage stijl… lees meer

Midden in het historische plaatsje Fairhaven staat deze gezellige lodge. Gelegen aan de Bellingham Bay, vertrekken… lees meer

Bekijk de andere type accommodaties

Meer over soloreizen door de Verenigde Staten

Een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt

U heeft vast al ideeën voor uw reis naar de Verenigde Staten en/of Canada. Natuurtochten door de Rocky Mountains, orka’s en grizzly beren spotten in weergaloze natuurgebieden of cultuur snuiven in wereldsteden als Vancouver en San Francisco?Kom voor de beste tips en adviezen naar een van onze gratis presentatiedagen. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.