Can father child mountain austin walker unsplash
Can fox erik mclean unsplash
Can snow mountain house pix sunny 75950 arttower bc
Can father child mountain austin walker unsplash
Can fox erik mclean unsplash
Can snow mountain house pix sunny 75950 arttower bc
Op familiereis in Canada

Ideale tijdsduur voor uw familiereis door Canada

Wanneer u met uw gezin naar Canada reist, wilt u natuurlijk zo veel mogelijk zien. Gelukkig kent Canada talloze grote en kleine wonderen, die elke reis onvergetelijk maken. Om een indicatie te geven van al dat moois, vindt u hier een aantal voorbeeldreizen. Gebruik het als inspiratie.

Hoeveel tijd heeft u voor uw vakantie?

Selecteer wat het beste past bij uw behoeften

U verkeert in een gelukkige positie: u heeft meer dan vijf weken de tijd om Canada te verkennen. Dat wordt de mooiste familiereis ooit! U heeft waarschijnlijk goede ideeën van wat u wilt zien, maar pas wel op dat u straks niet eindeloos in de auto zit. Zeker wanneer u met kinderen reist. Zie hier een paar voorbeeldreizen om u op weg te helpen.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden binnen uw gewenste reisduur? Onze reisadviseurs kunnen u alles vertellen over uw opties en stippelen graag uw route met u uit.

Bekijk onze favoriete reizen voor meer inspiratie

Maak uw droomvakantie samen met uw familie door het prachtige West-Canada. Ervaar wereldstad Vancouver, spot… lees meer

Meer over uw familiereis door Canada

Een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt

U heeft vast al ideeën voor uw reis naar de Verenigde Staten en/of Canada. Natuurtochten door de Rocky Mountains, orka’s en grizzly beren spotten in weergaloze natuurgebieden of cultuur snuiven in wereldsteden als Vancouver en San Francisco?

Kom voor de beste tips en adviezen naar een van onze gratis presentatiedagen. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.