Can swing bridge view solo 72276 master
Chilcotin places canada
Can snow lake mountians andrew ly ndl I8 A Iw Pv A unsplash
Can swing bridge view solo 72276 master
Chilcotin places canada
Can snow lake mountians andrew ly ndl I8 A Iw Pv A unsplash
Alleen op reis

De ideale tijdsduur als u alleen door Canada reist

Gaat u alleen op reis door Canada? Dan wilt u goed voorbereid zijn en uw tijd zo goed mogelijk benutten. Gelukkig kent Canada talloze grote en kleine wonderen, die elke reis onvergetelijk maken. Om een indicatie te geven van al dat moois, vindt u hier een aantal voorbeeldreizen. Gebruik het als inspiratie.

Hoeveel tijd heeft u voor uw vakantie?

Selecteer wat het beste past bij uw behoeften

Heeft u twee à drie weken de tijd voor uw rondreis door Canada, maar weet u niet precies hoe u die tijd moet indelen? Dat is heel begrijpelijk. Canada is een enorm land en de mogelijkheden zijn eindeloos. Aan de hand van deze voorbeeldreizen ziet u welke juweeltjes u kunt ontdekken.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden binnen uw gewenste reisduur? Onze reisadviseurs kunnen u alles vertellen over uw opties en stippelen graag uw route met u uit.

Bekijk onze favoriete reizen voor meer inspiratie

Ga alleen op avontuur en ontdek de mooiste schatten van de Canadese Rockies. U begint uw reis in Calgary, een stad… lees meer

Meer over soloreizen door Canada

Een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt

U heeft vast al ideeën voor uw reis naar de Verenigde Staten en/of Canada. Natuurtochten door de Rocky Mountains, orka’s en grizzly beren spotten in weergaloze natuurgebieden of cultuur snuiven in wereldsteden als Vancouver en San Francisco?

Kom voor de beste tips en adviezen naar een van onze gratis presentatiedagen. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.