DSC 6014 Willows Witt Ranch Ashland Oregon
DSC 6006 Willows Witt Ranch Ashland Oregon
DSC 6034 Willows Witt Ranch Ashland Oregon
DSC 6059 Willows Witt Ranch Ashland Oregon
DSC 6014 Willows Witt Ranch Ashland Oregon
DSC 6006 Willows Witt Ranch Ashland Oregon
DSC 6034 Willows Witt Ranch Ashland Oregon
DSC 6059 Willows Witt Ranch Ashland Oregon

Farmstay Oregon

Ervaar hoe het is om te wonen op een duurzame Amerikaanse boerderij. Drink zuiver bronwater, proef producten die zojuist uit de tuin zijn geplukt en wandel door weilanden met wilde bloemen en bossen vol wildlife.

Deze pittoreske Farm Stay ligt in Zuid-Oregon, in een magische kleine vallei die werd ontdekt door Suzanne en Lanita. Hier produceren zij heerlijke natuurlijk producten en zetten zich in voor alternatieve energie en duurzame landbouw. Leading by example!

Sprookjesachtig

De boerderij ligt er werkelijk bij als een sprookje en er is van alles te doen. Zo kunt u allerlei bijzondere vogels spotten, of een rondleiding krijgen over de boerderij en het omringende gebied. Tijdens deze wandeling wordt u vergezeld door enkele geiten die vrolijk met u mee wandelen.

Ervaar het dagelijkse ritme van de boerderij door het personeel een handje te helpen. Voeder de dieren, ga eieren verzamelen of werk in de moestuin. Tijdens uw verblijf oogst en eet uw gezin alleen producten die afkomstig zijn van de boerderij.

Op het terrein zijn verschillende accommodaties. U kunt kamperen, maar ook verblijven in een boerenhuis met drie slaapkamers of een iets kleiner huis dat groot genoeg is voor zes personen.

Meer comfortabele accommodaties

Ontdek

Meer over uw familiereis door Amerika

Een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt

U heeft vast al ideeën voor uw reis naar de Verenigde Staten en/of Canada. Natuurtochten door de Rocky Mountains, orka’s en grizzly beren spotten in weergaloze natuurgebieden of cultuur snuiven in wereldsteden als Vancouver en San Francisco?

Kom voor de beste tips en adviezen naar een van onze gratis presentatiedagen. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.