US activiteit ADVENTUROUS NATIVE 1 DSC5723 A day with Alger
US activiteit ADVENTUROUS NATIVE IMG 0178 A day with Alger
US activiteit ADVENTUROUS NATIVE DSC5732 A day with Alger
US activiteit ADVENTUROUS NATIVE 1 DSC5723 A day with Alger
US activiteit ADVENTUROUS NATIVE IMG 0178 A day with Alger
US activiteit ADVENTUROUS NATIVE DSC5732 A day with Alger

Ontdek te paard het landschap van de Blackfeet Native Americans

Ontdek de natuurlijke schatten van Montana tijdens een meerdaagse natuurtocht met een Blackfeet Tribal Member. Naast zijn culturele kennis heeft uw gids talloze prachtverhalen over de Amerikaanse wildernis. En na dit avontuur heeft u zelf een paar anekdotes op zak waar ze thuis steil van achterover slaan.

Cultuur van de Native Americans

Het lijkt iets uit een ver verleden, maar de cultuur van de Native Americans is springlevend. En als u deze wilt ervaren zijn er genoeg plaatsen om te bezoeken. Zoals het Badger Two Medicine gebied in de Rocky Mountains, het land van de Blackfeet stam.

Badger Two Medicine

Het Badger Two Medicine gebied is rijk aan bergen, rivieren, wetlands en wildlife (grizzly beren, elanden, noem het maar op). Al meer dan 10.000 jaar worden hier scheppingsverhalen en traditionele gebruiken van generatie tot generatie doorgegeven. Het is van groot spiritueel belang voor de Blackfeet Nation.

Samen met een Black Feet Tribal Member - die als gids al meer dan veertig jaar ervaring heeft - doorkruist u dit landschap te paard. Dankzij zijn culturele achtergrond ervaart u het landschap op een unieke manier. En met u nieuw verworven kennis draagt u bij aan het behoud van de cultuur en tradities van de Blackfeet Nation.

Meer avontuurlijke activiteiten

Race over zandvlakten naar de Peek-a-Boo Slot Canyon

Kanab, Verenigde Staten

Bezoek de Peek-a-Boo slot canyon na een spannende rit met een ATV.

Lees meer
De Verenigde Staten met familie

Bekijk de andere type activiteiten

Meer over uw familiereis door de Verenigde Staten

Een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt

U heeft vast al ideeën voor uw reis naar de Verenigde Staten en/of Canada. Natuurtochten door de Rocky Mountains, orka’s en grizzly beren spotten in weergaloze natuurgebieden of cultuur snuiven in wereldsteden als Vancouver en San Francisco?

Kom voor de beste tips en adviezen naar een van onze gratis presentatiedagen. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.