Emiel molenaar J Or U Kpu M Oe U unsplash
Oskar kadaksoo DDB Dkz0p918 unsplash
Mika baumeister q7p CYLQ9 ZZ8 unsplash
Emiel molenaar J Or U Kpu M Oe U unsplash
Oskar kadaksoo DDB Dkz0p918 unsplash
Mika baumeister q7p CYLQ9 ZZ8 unsplash
Zorgeloze reis

Vliegen naar Amerika voor families

Het avontuur van uw gezinsvakantie naar Amerika begint. Al weken wordt er door het hele gezin uitgekeken naar dit moment. Alles is gepakt en iedereen is er klaar voor. De vliegreis is voor veel kinderen minstens zo spannend als de rest van de vakantie, dus het genieten kan beginnen!

Wat is uw gewenste comfortklasse?

Selecteer wat het beste past bij uw behoeften

Comfort tijdens uw vliegreis naar Amerika

Het comfort van de luchtvaartmaatschappijen waarmee wij samenwerken, sluit aan bij het comfort dat wij u graag bieden. Tijdens de vlucht geniet u van een modern on-board entertainment systeem, extra bagageruimte, uitstekende catering en voldoende privacy. Ook aan de kinderen wordt gedacht, met een aangepast menu en films en games voor elke leeftijd.

Geniet van persoonlijke service en een menukaart die bestaat uit verschillende keuze in gerechten, inclusief uitzonderlijke wijnen. Voordat u het weet bent u aan de andere kant van de oceaan.

Hoelang duurt de vlucht naar Amerika?

Dat hangt natuurlijk af van waar u naartoe gaat. Gaat u de Oostkust of de Westkust van Amerika verkennen? En wilt u uw rondreis in het Zuiden of Noorden beginnen? Aan de hand van uw wensen stellen wij een schema samen met de beste vliegroutes, verbindingen en stop-overs.

Wilt u meer weten over uw persoonlijke vluchtplan naar Amerika? Onze reisadviseurs vertellen u graag meer over uw mogelijkheden en plannen uw reis geheel naar uw wensen.

Sinds 1 april 2019 compenseren we alle CO2-uitstoot van de vluchten en autoritten, die onze reizigers maken tijdens hun vakantie.

Een milieubewust bedrijf met een focus op

Duurzaam reizen

De beste reistijd naar

De Verenigde Staten

Meer over uw familiereis door Amerika

Een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt

U heeft vast al ideeën voor uw reis naar de Verenigde Staten en/of Canada. Natuurtochten door de Rocky Mountains, orka’s en grizzly beren spotten in weergaloze natuurgebieden of cultuur snuiven in wereldsteden als Vancouver en San Francisco?

Kom voor de beste tips en adviezen naar een van onze gratis presentatiedagen. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.