De ultieme roadtrip

Autohuur in Amerika voor families

Een comfortabele auto geeft u de gelegenheid om tijdens uw reis veel van Amerika te zien. Ook als u met jonge kinderen reist geeft een auto u veel vrijheid. Maak bijvoorbeeld kennis met een van de nationale parken terwijl uw kind lekker op de achterbank in slaap dommelt. Of rijd een schitterende kustroute, waarbij u regelmatig stopt in een pittoresk dorpje en de kinderen even hun energie kwijt kunnen.

Wilt u meer informatie over uw keuze opties? Onze reisadviseurs vertellen u graag meer over uw mogelijkheden voor het huren van een auto.

Met wat voor auto zou u graag willen reizen?

Selecteer wat bij u past

Nationale parken

In Amerika kunt u vrijwel overal met de auto komen. Ook de nationale parken zijn prima begaanbaar. Parkeer uw auto even langs de kant van de weg voor een wandeling of om even van het uitzicht te genieten. Bij de ingang van elk park krijgt u een kaart van het gebied.

Onze ervaring is dat in Amerika over het algemeen vrij rustig wordt gereden. Let wel op dat de snelheidslimieten per staat en park kunnen verschillen.

Routes

Geniet van schilderachtige autoroutes door heerlijk geurende sequoia bossen. Rijd langs kuddes grazende bizons, torenhoge redwoods en ruige kustlijnen. In uw ruime SUV rijdt u rustig en comfortabel door Amerika.

Verken het het gebied, maak kennis met de locals en haal alles uit uw reis. Bent u benieuwd naar de ideale routes? Onze reisadviseurs informeren u over de beste connecties en tijdschema’s. In een persoonlijk gesprek kunnen we alle mogelijkheden met u doornemen.

US cars and route large car

Huurauto versus camper in Amerika

Als u echt van Amerika en de lokale cultuur wilt genieten, adviseren wij een huurauto. Campers zijn groot en… lees meer

Unieke accommodaties op bijzondere plekken

Accommodaties

Kleinschalige accommodaties zijn een onmiskenbaar onderdeel van uw rondreis door de Verenigde Staten. Deze… lees meer

Meer over uw familiereis door Amerika

Een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt

U heeft vast al ideeën voor uw reis naar de Verenigde Staten en/of Canada. Natuurtochten door de Rocky Mountains, orka’s en grizzly beren spotten in weergaloze natuurgebieden of cultuur snuiven in wereldsteden als Vancouver en San Francisco?

Kom voor de beste tips en adviezen naar een van onze gratis presentatiedagen. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.