US Accommodation Comfortable Partner DSC 6101 Historic Log Cabin Bend
US Accommodation Comfortable Partner DSC 6101 Historic Log Cabin Bend

Cabin in Oregon

Geniet van de zilte zeelucht terwijl u bij een vuurtje in de tuin geniet van een goede wijn. Verblijf in een karakteristiek vintage huisje, waar u zich even terug in de tijd waant. Omgeven door bergen is dit de perfecte plek om te genieten van de natuur.

Struin wat rond in de kleine vintage winkel om de hoek of rijd richting de kust. Gelegen op een klein half uur van het strand heeft u eenvoudig een heerlijke stranddag. Of ga er op uit in Cape Lookout State Park en kies voor een van de wandel- of fietsroutes om de omgeving beter te leren kennen. De routes leiden door de bossen en laten u even pauzeren bij uitzichtpunten over zee. Wie weet spot u in de verte een walvis of dolfijn!

Meer comfortabele accommodaties

Uw persoonlijke rondreis

Meer over uw soloreis door Amerika

Een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt

U heeft vast al ideeën voor uw reis naar de Verenigde Staten en/of Canada. Natuurtochten door de Rocky Mountains, orka’s en grizzly beren spotten in weergaloze natuurgebieden of cultuur snuiven in wereldsteden als Vancouver en San Francisco?

Kom voor de beste tips en adviezen naar een van onze gratis presentatiedagen. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.