Werken bij Little America

Reisadviseur

Stel je eens voor, het is je dagelijkse bezigheid om de mooiste droomreizen te creëren. Jouw werk brengt je in een constante staat van vakantiegevoel, en dankzij jouw enthousiasme voor reizen, voer je de leukste gesprekken met klanten.

Samen met je klanten creëer jij een droomreis naar de Verenigde Staten of Canada.
Met jouw kennis van de landen, klantgerichtheid en commerciële vaardigheden zet jij de wensen van je klant om in een onvergetelijke reis.

Een werkweek ziet er voor jou als volgt uit:

Jij bent de ultieme reisadviseur als je gedreven bent om de mooiste persoonlijke reizen te verkopen. Je kan goed luisteren en daardoor de wensen van de klant perfect omzetten in hun gedroomde reisschema. Vanuit jouw eigen (reis)ervaring, kan je enthousiast vertellen over de Verenigde Staten en Canada.

Werken bij Little America betekent:

Het kantoor van Little America staat in Zeist maar je zal hier niet dagelijks zijn. “Het is een tof bedrijf, dat snel groeit”, zegt Sebastiaan. “Je krijgt er veel vrijheid om zelfstandig te werken op kantoor, bij klanten aan huis en bij jouw thuis”.

Dit is waarom wij jou echt wel/niet moeten hebben:

+ Je kunt goed luisteren, praten en overtuigen;
+ Je bent klantgericht;
+ Je gaat altijd voor het hoogst haalbare;
+ Je hebt graag veel vrijheid in je werk;
- Je wilt een 9 tot 5 baan;
- Je zit het liefst op kantoor;
- Je kunt niet omgaan met veranderingen;
- Je hebt een hekel aan verkopen.

Klaar voor de reis van je leven?

Stuur dan je CV en motivatiebrief naar Janneke Hoff. Als je eerst nog vragen hebt, kun je ook bij haar terecht, telefonisch op 0634009209 of via de mail: janneke@littleamerica.nl.