US Grand Teton Wildlife Tour Personal Detailed Page Activiteit4 1
US Grand Teton NP Partner Detailed Page Activiteiten Easy Going1 P1055440 Wildlife Tour Grand Teton NP
US Activiteit Easy Going 3 Screenshot 2019 09 26 at 14 21 36 Wildlife Tour Grand Teton NP
US Activiteit Easy Going 4 P1055410 Wildlife Tour Grand Teton NP

Wildlife safari in Grand Teton National Park

Verken Grand Teton National Park met een professionele natuurgids. Of u nu op zoek bent naar dieren in het wild, prachtige vergezichten of simpelweg meer te weten wilt komen over de geschiedenis van het park. In een natuurgebied dat zo groot is, is een gids als deze van onschatbare waarde.

Wildlife Walhalla

Grand Teton National Park wordt gekenmerkt door enorme bergen en een zilvergroene vallei met kristalheldere bergmeren. Het is een wildlife walhalla. De dieren die u tijdens deze reis kunt tegenkomen, zijn bizons, elanden, herten, coyotes, beren, Amerikaanse zeearenden en - met een beetje geluk - wolven.

De gids zal u leren hoe u het beste wilde dieren kunt opsporen en observeren. Veel parkbezoekers begrijpen de aard van wilde dieren niet en komen soms te dicht bij waardoor ze de leefruimte van deze dieren verstoren.

Na deze begeleide tocht heeft u de kennis om zelf op pad te gaan en een veilig avontuur te beleven in de Amerikaanse natuur.

Meer Easy Going activiteiten

Uw persoonlijke rondreis

Meer over uw droomreis door de Verenigde Staten

Een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt

U heeft vast al ideeën voor uw reis naar de Verenigde Staten en/of Canada. Natuurtochten door de Rocky Mountains, orka’s en grizzly beren spotten in weergaloze natuurgebieden of cultuur snuiven in wereldsteden als Vancouver en San Francisco?

Kom voor de beste tips en adviezen naar een van onze gratis presentatiedagen. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.