US Accommodations Comfortable 1 Sundara BB
US Accommodations Comfortable Sundara BB3
US Accommodations Comfortable Sundara BB2
US Accommodations Comfortable 1 Sundara BB
US Accommodations Comfortable Sundara BB3
US Accommodations Comfortable Sundara BB2

Een Victoriaanse Bed & Breakfast in Washington

Uw hosts

Verblijf in de Victoriaanse Bed&Breakfast van Marshall en Jackie. Marshall is een gepensioneerde legerarts en Jackie is een voormalig lerares en hardloopster, die meer dan twaalf marathons heeft gelopen. Dit stel heeft altijd van reizen gehouden en luistert graag naar uw verhalen. Daarbij doen ze hun uiterste best om hun bed & breakfast zo groen en milieuvriendelijk te houden.

Bezienswaardigheden

Gelegen vlak bij bezienswaardigheden als Mount Baker, North Cascades National Park, Bellingham en North Puget Sount is het een ideale plek als u verschillende bezienswaardigheden op uw wensenlijstje heeft staan. Maak een wandeling naar de watervallen bij Whatcom Falls Park, rijd in een half uurtje naar Fairhaven om met eb de ‘tidepools’ op Clayton Beach te zien of geniet van het spectaculaire uitzicht vanaf Artist’s Point op Mount Baker.

Kom tot rust

Bezoek voor wat Nederlandse geschiedenis tijdens uw reis het nabij gelegen Lynden, waar zich de grootste Nederlandse nederzetting van de staat Washington bevindt. Zoek, na een lange, actieve dag een plekje op de veranda en geniet van de rust van de tuin of neem een duik in het verwarmde binnenzwembad.

Meer comfortabele accommodaties

Overnacht middenin de woestijn

Tecopa, Verenigde Staten

Overnacht bij een glamping in de prachtige Mojave Desert. Deze woestijn staat bekend als een van de droogste gebieden op aarde.

Lees meer

Een historische inn nabij Zion National Park

Zion National Park, Verenigde Staten

Verblijf in een accommodatie uit 1931, op de grens met Zion National Park

Lees meer
De Verenigde Staten met partner


Bekijk de andere type accommodaties

Meer over uw droomreis door de Verenigde Staten

Een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt

U heeft vast al ideeën voor uw reis naar de Verenigde Staten en/of Canada. Natuurtochten door de Rocky Mountains, orka’s en grizzly beren spotten in weergaloze natuurgebieden of cultuur snuiven in wereldsteden als Vancouver en San Francisco?

Kom voor de beste tips en adviezen naar een van onze gratis presentatiedagen. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.