Web image ICE Max 8 MAGENTA flying in clouds 300ppi s RGB 2
Web image ICE Max 8 MAGENTA flying in clouds 300ppi s RGB 2
Vlieg in alle comfort naar de VS of Canada met

Icelandair

Vlieg in alle luxe en comfort naar de Verenigde Staten of Canada met Icelandair. Aan boord ervaart u vriendelijke service en de nieuwste technologie. Vliegen met Icelandair betekent geen stress, achterover leunen en ontspannen. Door onze samenwerking met Icelandair garanderen we u de beste vluchtdeals die u nergens anders vindt.

Over Icelandair

Icelandair is een vliegmaatschappij gevestigd in IJsland, centraal gelegen tussen Europa en Noord-Amerika. De maatschappij bestaat al meer dan 85 jaar en verbindt meer dan 50 bestemmingen aan beide kanten van de Atlantische Oceaan. In 2022 kozen 3,7 miljoen reizigers voor een vlucht met Icelandair.

De natuur in IJsland is een grote inspiratiebron voor Icelandair, zo ook op het gebied van duurzaamheid. De maatschappij zet zich in voor een moderne vloot en lagere uitstoot. Daarnaast wordt het gebruik van plastic geminimaliseerd en het gebruik van gerecycled materiaal gepromoot.

Geniet van spectaculaire uitzichten tijdens uw vlucht
© Icelandair
Profiteer van uitstekende service aan boord
© Hörður Sveinsson 2022

Economy

Vlieg in Economy met Icelandair en geniet van comfort voor een betaalbare prijs. Geniet van non-alcoholische drankjes en entertainment aan boord. Handbagage is standaard inbegrepen. Tegen een meerprijs geniet u van maaltijden, alcoholische drankjes, wifi en stoelen met extra beenruimte.

Er zijn verschillende categorieën binnen Economy: Economy Light, Economy Standard en Economy Flex. Economy Light is de basis categorie, zonder een ingecheckte koffer. Met Economy Standard en Economy Flex kunt u een ingecheckte koffer meenemen en van tevoren uw stoel selecteren. Wanneer u kiest voor Economy Flex, profiteert u van flexibiliteit wat betreft veranderingen of annuleringen van uw vlucht.

Laat u vermaken door entertainment aan boord
© Hörður Sveinsson 2022
Kies een van de vele bestemmingen van Icelandair in de VS of Canada
© Icelandair

Saga Premium

Vlieg in Saga Premium met Icelandair en geniet van luxe zoals in First of Business Class, enkel zonder stoelen die volledig plat kunnen. Uw stoelen zijn echter breed, zeer comfortabel en met extra beenruimte. Voor uw vlucht profiteert u van priority check-in en toegang tot de Sage Lounge op Keflavík Airport.

Tijdens uw vlucht kunt u gebruik maken van wifi voor twee apparaten en noise-cancelling koptelefoons. Drankjes en maaltijden zijn inbegrepen en u kunt twee koffers van 32 kilo meenemen, naast uw handbagage. De service aan boord is uitstekend. Met Saga Premium Flex heeft u meer flexibiliteit wat betreft aanpassingen of annuleringen van uw vlucht.

Ontspan in de Saga Lounge voor uw vlucht vanaf Keflavík Airport
© Hörður Sveinsson 2022
Geniet van alle voordelen van Saga Premium
© Hörður Sveinsson 2022

Overstap in Reykjavík

Wanneer u naar de Verenigde Staten of Canada vliegt, heeft u altijd een tussenstop in Reykjavík. Zo breekt u uw vlucht op en zit u nooit ontzettend lang in het vliegtuig. Vanuit Amsterdam doet u er ongeveer 3 uur over om naar Reykjavík te vliegen. Vervolgens bent u nog vijf tot acht uur onderweg naar de VS of Canada. U kunt ervoor kiezen om na een tussenstop van ongeveer 1,5 uur direct door te vliegen naar uw eindbestemming, of om een paar dagen op IJsland door te brengen.

Verken de hoogtepunten van Reykjavík, en geniet van alles wat de stad te bieden heeft, van lokale smaken en live muziek tot stomende geothermische lagunes. IJsland staat bekend als het 'land van vuur en ijs', en wanneer u door de spectaculaire landschappen reist, begrijpt u gauw waarom.

Het is heel gemakkelijk om van vlucht te veranderen op de kleine luchthaven van Reykjavik en u heeft geen stress om bij de douane te komen voor uw volgende vlucht.

Sjanneke, productmanager
Sigöldugljúfur
© Björn SteinbekkMyndaval mars 2020
Múlagljúfur
© Björn SteinbekkMyndaval mars 2020

De voordelen van een vlucht boeken via Little America

  • Beste prijs/kwaliteitverhouding
  • Exclusieve deals die u nergens anders vindt
  • Persoonlijk advies op basis van uw vliegvoorkeuren
Beleef het beste van beide landen

Ga op avontuur door Canada en de Verenigde Staten

Sluit uw ogen en stel u uw droomreis naar Canada en de Verenigde Staten voor. Gaat u zwemmen in het door gletsjers… lees meer

Een milieubewust bedrijf met een focus op

Duurzaam reizen

Een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt

U heeft vast al ideeën voor uw reis naar de Verenigde Staten en/of Canada, maar wellicht heeft u behoefte aan wat specifiekere informatie. Vraag gratis en vrijblijvend meer informatie aan en kom meer te weten over reizen naar en door de VS en/of Canada.