US Activiteit Active SURFIN SB 2 DJI 0058 Santa Cruz Scenery
US Activiteit Active SURFIN SB 1 P1077487 Santa Cruz Scenery
US Activiteit Active SURFIN SB 3anastasia hofmann Vu5b Y47z Lkg unsplash

Surfin’ U.S.A.

Zin in een actieve dag met de kinderen aan het strand? Plan een middagje surfles door een lokale surfinstructeur in Santa Barbara, die u met veel plezier en enthousiasme u de fijne kneepjes van het surfen leert. Zowel beginners als gevorderde surfers beleven een onvergetelijke dag in de Californische zon.

Lokale kennis

Waar zijn de beste golven? Hoe laat moet ik op de plank staan? Waar kan ik een surfboard en wetsuit huren? En nog belangrijker: waar kan ik na afloop genieten van een heerlijk koud biertje of een lekkere lokale snack? Uw surfinstructeur neemt deze zorgen weg.

Santa Barbara

Het zonnige Santa Barbara (gemiddeld 300 dagen zon per jaar) is een uitstekende surfspot. De stad kent verschillende stranden met zacht zand en middelhoge golven. Geweldig condities voor zowel beginnende surfers als ervaren surfers die hun vaardigheden willen bijschaven. Uw surfinstructeur geeft u les op maat en zorgt voor wetsuits en surfboards.

Een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt

U heeft vast al ideeën voor uw reis naar de Verenigde Staten en/of Canada. Natuurtochten door de Rocky Mountains, orka’s en grizzly beren spotten in weergaloze natuurgebieden of cultuur snuiven in wereldsteden als Vancouver en San Francisco?

Kom voor de beste tips en adviezen naar een van onze gratis presentatiedagen. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.