US Activiteit Active WINE OREGON 1ales me z0b ACVUDTJM unsplash 1
US Activiteit Active OREGON WINE CYCLE 1chris bikers smallsantabarbara
US Activiteit Active OREGON WINE CYCLE 2trent erwin sj4 M cw UGB0 unsplash
US Activiteit Active OREGON WINE CYCLE 3rodrigo abreu Cj4 CWK Qll OM unsplash 1

Verken Oregon Wine Country

Geniet van heerlijke wijnen terwijl u in een rustig tempo door Chehalem Valley fietst. Deze vallei kent een paar honderd wijngaarden en een verfijnde lokale cuisine die u via pittoreske landweggetjes kunt verkennen.

Samen met Frankrijk, Italië en Spanje is de Verenigde Staten een van de grootste wijnproducenten ter wereld. In alle vijftig staten is wijnbouw te vinden. Zo ook in de staat Oregon, dat maar liefst zeventien wijnregio’s kent.

Het gerucht gaat dat hier ‘s werelds beste pinot noir wordt geproduceerd, maar dat kunt u misschien beter zelf beoordelen. Dat Oregon genoeg plekken kent waar u zich volledig kunt laten verwennen is in ieder geval een feit. En Chelem Valley is een van deze plekken.

Fietsen met de locals


Phil en Lisa, uw tourgidsen, kwamen hier in 2016 en werden meteen verliefd op de streek. Zij ontdekten dat dit gebied het beste per fiets te verkennen is. Zo kunt u tussen het wijnproeven door namelijk ook genieten van bezienswaardigheden en het landschap.

Phil en Lisa nemen u mee naar verschillende wijngaarden, waar u een paar heerlijke glaasjes gaat nuttigen. Ook krijgt u de kans om door de wijngaarden te wandelen. De tour duurt zo’n vijf uur. Phil en Lisa zorgen voor een picknicklunch.

Meer actieve activiteiten

Uw persoonlijke rondreis

Meer over uw droomreis door de Verenigde Staten

Een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt

U heeft vast al ideeën voor uw reis naar de Verenigde Staten en/of Canada. Natuurtochten door de Rocky Mountains, orka’s en grizzly beren spotten in weergaloze natuurgebieden of cultuur snuiven in wereldsteden als Vancouver en San Francisco?Kom voor de beste tips en adviezen naar een van onze gratis presentatiedagen. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.