Walvis cruise in Monterey Bay

Verken de wateren van Monterey Bay en spot de meest fascinerende zeedieren. Aan boord van een speciale kleine charterboot beleeft u een cruise zoals u nog nooit heeft meegemaakt. Onbelemmerd zicht, geen last van zeeziekte en een zeebioloog die antwoord geeft op al uw vragen.

Monterey Bay

In Monterey Bay wemelt het van de zeedieren. Dit komt door de Monterey Submarine Canyon, een zeetrog die dieper is dan de Grand Canyon. Het hele jaar door kunt u hier walvissen, dolfijnen, orka's, zeeotters en zeeleeuwen bewonderen. De kans dat u bijvoorbeeld walvissen en dolfijnen spot is 95%.

Oog in oog

Het dek van de charterboot ligt zo dicht bij het wateroppervlak dat u echt een verbinding voelt met het zeeleven. Dolfijnen springen graag voor de boeg uit en walvissen kunnen zomaar naast de boot opduiken.

Milieuvriendelijk

De charterboot vaart op 100% lokale biodiesel. Deze biodiesel ruikt naar Franse frietjes, wat een stuk aangenamer is dan de geur van benzine. En het is ook beter voor het milieu. U kunt dus op een verantwoorde manier genieten van alles wat Moeder Natuur te bieden heeft.

Bent u snel zeeziek? Dan krijgt u een speciale armband die voorkomt dat u misselijk wordt, ontworpen door NASA.

Meer Easy Going activiteiten

Uw persoonlijke rondreis

Meer over uw droomreis door de VS

Een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt

U heeft vast al ideeën voor uw reis naar de Verenigde Staten en/of Canada. Natuurtochten door de Rocky Mountains, orka’s en grizzly beren spotten in weergaloze natuurgebieden of cultuur snuiven in wereldsteden als Vancouver en San Francisco?Kom voor de beste tips en adviezen naar een van onze gratis presentatiedagen. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.